Quantcast

http://picasion.com/

Και τα κανάλια τον Δεκαπενταύγουστο στο Σέλι

Καρφίτσα δεν έπεφτε το διήμερο του Δεκαπενταύγουστου στο Σέλι, που τις μέρες αυτές έχει την τιμητική του. Χιλιάδες κόσμου πλημμύρισαν το γραφικό βλαχοχώρι της Βέροιας, μόνιμοι και εποχικοί κάτοικοι αλλά και επισκέπτες που ανέβηκαν για να παραστούν στις θρησκευτικές εκδηλώσεις
στην εκκλησία της Παναγίας, να αναζητήσουν μια ανάσα δροσιάς στα καφέ και τις ταβέρνες του χωριού και φυσικά να διασκεδάσουν στο βλάχικο γλέντι που στήνεται κάθε χρόνο, την παραμονή το βράδυ στην πλατεία όσο και να... κλαμπάρουν στο πάρτι στο Σαλέ του χιονοδρομικού. 

Κοντά στις επιχειρήσεις στου Σελίου, τη χαρά τους βρίσκουν τέτοιες μέρες και οι γιαγιάδες και παππούδες που ζουν μόνιμα εκεί και περιμένουν πως και πως τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους, στρώνοντας τα μεγάλα τραπέζια που θα τους χωρέσουν όλους. Τη χαρά τους βρίσκουν και τα πιτσιρίκια, αφού μπορούν να παίζουν όλη μέρα ανενόχλητα, τόσο στους δρόμους όσο και στην παιδική χαρά του Σελίου, συναντούν φίλους και ξαδέλφια και ξεχνούν να γυρίσουν σπίτι! 
Διασκέδαση για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες λοιπόν τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστο στο Σέλι και την όλη ατμόσφαιρα κατέγραψε η κάμερα του Alpha, που ανέβηκε στο Σέλι, στο πλαίσιο αφιερώματος για τον Δεκαπενταύγουστο σε χωριά της Ελλάδας. Δείτε το ΕΔΩ βίντεο

1 σχόλιο:

  1. Από βδομάδα θα ναι κανείς στο χωριό ;; Ή θα τα ξαναπούμε στο πρώτο χιόνι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ