Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλό ταξίδι «Μπόζο»...

Όλα έγιναν τόσο απότομα. Τόσο άγρια. Η Βέροια και η Θεσσαλονίκη ξύπνησε σήμερα και ένα μεγάλο «γιατί ρε Θεέ» ήταν ζωγραφισμένο στα χείλη χιλιάδων ανθρώπων. Έφυγε ένας άνθρωπος… ένας γίγαντας με καρδιά μικρού παιδιού. Ένας άρχοντας που όταν άνοιγε τη λαδόκολλα έξω από τα μαγαζιά του… και
καλούσε τους φίλους δίπλα του, γελούσε με τα αστεία και τις πλάκες με όλη του την καρδιά. Ένας άνθρωπος που συντηρούσε -ΝΑΙ συντηρούσε- δεκάδες οικογένειες που είτε καταστράφηκαν από την κρίση είτε δεν είχαν να φάνε. Ένας άνθρωπος ισορροπιστής. Ένας άνθρωπος που ανέδειξε ταλέντα τόσο στον αθλητισμό αλλά και στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός που λάτρευε την ρίζα του και τον λάτρευαν όλοι οι Πόντιοι.

Αυτός ήταν ο «Μπόζο»

Ο Γιώργος έφυγε χθες από τη ζωή σκορπώντας μεγάλη θλίψη τους οικείους του, στους συνεργάτες του, στους φίλους του. Το κακό μαντάτο το μετέφερε στην γυναίκα του την Κική, ο γιος τους ο Μιχάλης. Ο Μιχάλης που έτρεξε πρώτος μαζί με την Παόλα και τον Φώτη Ζογγλοπίτη στο Νοσοκομείο. Η γυναίκα του βρισκόταν σε διακοπές στην Πάρο… και ήταν να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη σήμερα με την πρώτη πρωϊνη πτήση. Δυστυχώς το κακό νέο… την βρήκε μακριά του.

Καλό ταξίδι «Μπόζο», ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει...


Πού και πότε θα γίνει η νεκρώσιμος ακολουθία του Πόντιου Ολυμπιονίκη Γιώργου Ποζίδη


Από τις 9 το βράδυ της Παρασκευής 2 Αυγούστου 2019, θα εκτεθεί σε προσκύνημα η σορός του Πόντιου Ολυμπιονίκη, του Γίγαντα της Ελληνορωμαϊκής πάλης, Γιώργου Ποζίδη, στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη και η νεκρώσιμος ακολουθία, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Αυγούστου 2019.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ