Quantcast

http://picasion.com/

Σε ρυθμούς «Γιαγκίνι» χόρεψε η Σφηκιά

Επόμενη στάση απόψε... Ασώματα!
Στη Σφηκιά ήταν η δεύτερη στάση της πενθήμερης περιοδείας του μουσικού σχήματος «Γιαγκίνι» σε ορεινά χωριά του δήμου Βέροιας. 5 συναυλίες με ελεύθερη είσοδο, που έως και τις 13 Αυγούστου θα πλημμυρίσουν με παραδοσιακούς ήχους και ακούσματα 5 τοπικές κοινότητες του δήμου Βέροιας με υψόμετρο, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων που διοργανώνει η ΚΕΠΑ σε συνεργασία με τις Τοπικές Κοινότητες και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους.
Η κεντρική πλατεία της Σφηκιάς στρώθηκε από νωρίς με τραπεζοκαθίσματα, οι «Γιαγκίνι» πήραν τη θέση τους στη σκηνή και ο κόσμος που ανέβηκε προς αναζήτηση δροσιάς και διασκέδασης, δεν άδειασε την... πίστα μέχρι αργά το βράδυ.
Σειρά έχουν απόψε τα Ασώματα, όπου οι «Γιαγκίνι» θα μας περιμένουν από τις 21:00 στην αυλή του δημοτικού σχολείου. Και ακολουθούν ο Τρίλοφος στις 12/8 και η Καστανιά στις 13/8, όπου και θα κλείσει περιοδεία. Αν και ο καύσωνας «αγγίζει» και τα ορεινά της Βέροιας... πάρτε καλού κακού και μια ζακετούλα!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ