Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιαγκίνι στα ορεινά της Βέροιας - Η πρεμιέρα στους Γεωργιανούς είχε δροσιά και πολύ χορό

Επόμενη στάση απόψε στις 21:00 στη Σφηκιά!
Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής 9/8 στους Γεωργιανούς η πενθήμερη περιοδεία του μουσικού σχήματος «Γιαγκίνι» σε ορεινά χωριά του δήμου Βέροιας. 5 συναυλίες με ελεύθερη είσοδο, από τις 9 έως και τις 13 Αυγούστου, που θα πλημμυρίσουν με αγαπημένους ήχους και ακούσματα 5 τοπικές κοινότητες του δήμου Βέροιας με υψόμετρο! Μια περιοδεία που διοργάνωσε η ΚΕΠΑ συνεργασία με τις Τοπικές Κοινότητες και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, με σκοπό να μας δροσίσει διασκεδάζοντας. Έτσι και στους Γεωργιανούς, ο κόσμος απόλαυσε παραδοσιακή μουσική από κάθε γωνιά της Ελλάδας, χόρεψε χωρίς να ιδρώσει, τσίμπησε και το σουβλακάκι του. 
Σειρά έχει απόψε η ακόμα πιο ορεινή Σφηκιά, όπου οι Γιαγκίνι θα μας περιμένουν από τις 21:00 στην κεντρική πλατεία και έπονται στις 11/8 Ασώματα, στις 12/08 Τρίλοφος και στις 13/08 Καστανιά. Ζακετούλα μην ξεχάσετε!





 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ