Γυμνασιακή προετοιμασία στο Φροντιστήριο «ένα»

Παράδοση και Πρωτοπορία στο Φροντιστήριο «ένα»
Στο Φροντιστήριο «ένα» έχουμε την αποκλειστική λύση. Ήδη από το 1994 οργανώνουμε, μόνο εμείς, ειδικά προγράμματα θερινής προετοιμασίας για μαθητές Γυμνασίου. Σε διάστημα 5 εβδομάδων προετοιμάζουμε τους μαθητές μας να εισαχθούν ομαλά στην ύλη της νέας χρονιάς και να αντιμετωπίσουν με αυτοπεποίθηση τις απαιτήσεις του Γυμνασίου. Οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι μαθητές μας και οι γονείς τους αποτελούν την καλύτερη επιβεβαίωση για την ωφέλεια και τον άρτιο σχεδιασμό του προγράμματός μας, όπως ακριβώς είναι σχεδιασμένα και τα προγράμματα σπουδών που εφαρμόζουμε στο Λύκειο.

Η προετοιμασία, που αφορά και στις τρεις τάξεις του Γυμνασίου, αναφέρεται στα βασικά μαθήματα,ξεκινάει την Τετάρτη 21/8/2019 και προσφέρεται σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή. Άλλωστε, στο «ένα» αφουγκραζόμαστε τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής.

Για ώρες, προγράμματα και κόστος ενημερωθείτε στο τηλέφωνο 2331021022.

Φροντιστήριο «ένα»
Φιλίππου 25, Βέροια
Τηλ. 2331021022
Βρείτε μας και στο facebook: enafrontistirio


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ