Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φιλική ισοπαλία της Βέροιας με 2-2 κόντρα στην Τρίγλια

Ένα χορταστικό ματς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι φίλαθλοι της Βέροιας βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 18 Αυγούστου στο δημοτικό στάδιο. Η «Βασίλισσα του Βορρά» αντιμετώπισε την Τρίγλια και αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 25 λεπτό της συνάντησης με τον Σαρβανίδη. Η απάντηση της Βέροιας ήρθε λίγα λεπτά αργότερα με καρφωτή κεφάλια του Κανούλα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ημαθίας ανέβασε την απόδοσή της και ευτύχισε να προηγηθεί με τον Μεληκιώτη ύστερα από ωραία σέντρα του Σκαθαρούδη. Το τελικό 2-2 σημείωσε στο 82 λεπτό με σούτ ο Τσεμπερίδης.

Διαιτητές: Μελτζανίδης με βοηθούς τους Παπαδάκη και Παρασίου

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Ζούρκος, Λεφίδης, Στάμου, Μαραγκός, Βεργώνης, Πολύζος, Πέντα, Σιμόνι, Κανούλας, Χαντζάρας, Μπλατσιώτης, Μούχαλης, Μουρατίδης, Μανιώτης, Ζούρκος, Μπλέτσας, Μελικιώτης, Σκαθαρούδης, Βασίλτσης, Ιωάννου, Τρούπκος, Τσιμόπουλος.

ΤΡΙΓΛΙΑ: Βούρας, Ζώτος, Κουρελλας, Σγουρης, Μιλκούδης, Τσεμπερίδης, Ευθυμιάδης, Σαρβανίδης, Παπαδημητρίου, Ντούνγκα, Καλούδης, Καπαγιαννίδης, Μενεγκάλι, Κεχαγιάς, Παλαβράκης, Πότσι, Λιόντας, Κυριαλλάνης, Αθανασιάδης, Ανδρεάκος, Μπουλγουρίδης, Φροσίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ