Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρένο συγκρούστηκε με ΙΧ - Μία έγκυος νεκρή

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με μια γυναίκα νεκρή και έναν άνδρα τραυματία, σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 19/8, όταν ΙΧ συγκρούστηκε με τρένο στην περιοχή των Διαβατών στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα και με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το αυτοκίνητο παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση 8 χλμ
έξω από τη Θεσσαλονίκη με συνέπεια να συγκρουστεί με την αμαξοστοιχία, IC 91, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη - Θεσσαλονίκη και με τραγικό απολογισμό τον τραυματισμό του άνδρα οδηγού και τον θάνατο της γυναίκας επιβάτιδας.


Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής με δύο οχήματα και επτά άνδρες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τραυματισμένο τον άνδρα οδηγό και χωρίς τις αισθήσεις της τη συνοδηγό, 41χρονη γυναίκα που σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν έγκυος περίπου 20 εβδομάδων. 


Η γυναίκα αρχικά μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» και μετά στο «Παπανικολάου», όπου θα γίνει νεκροτομή. Ο οδηγός του οχήματος, που δεν φορούσε ζώνη, διακομίσθηκε στο «Παπανικολάου». Ο άνδρας είναι αιμοδυναμικά σταθερός και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ