Quantcast

http://picasion.com/

Ανήκουστο! Διεθνής Ιρακινός ποδοσφαιριστής έρχεται να παίξει μπάλα στην Ημαθία

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έσκασε στα ποδοσφαιρικά στέκια της Ημαθίας και όχι μόνο, η είδηση της απόκτησης του διεθνή Ιρακινού Kareem Salash (under 20) στην ομάδα του Αστέρα Τριποτάμου. Ο 18χρονος φέρελπις back αποδέχθηκε την πρόταση συνεργασίας και σε λίγες ημέρες θα βρίσκεται στη
Βέροια, προκειμένου να συμμετάσχει στις προπονήσεις της ομάδας. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Μέσης Ανατολής, ο οποίος θέλει να καθιερωθεί στην Ευρώπη και σε λίγα χρόνια να παίξει στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της γηραιάς ηπείρου. Την απόκτηση του εν λόγω ποδοσφαιριστή, την έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο αντιπρόεδρος του Αστέρα Παναγιώτης Παντσερίδης, ο οποίος δεν έκρυψε την χαρά του για την συγκεκριμένη μεταγραφή.

2 σχόλια:

  1. Καταλάβαμε: Τον ξεφόρτωσε στην Καλάμάτα το Τάνκερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, αφού είναι Ιρακινός...βάλε καμιά 10αρια χρονάκια παραπάνω και είσαι μέσα όσον αφορά τη πραγματική του ηλικία..Σιγά μη τρέχουν στο ληξιαρχείο εκεί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ