Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δυο μέτρα πόδια: Έτσι είναι η Μπέλλα χωρίς ίχνος photoshop

Τη λες και κουκλάρα, έτσι;
H Iωάννα Μπέλλα είχε μία τραυματική εμπειρία από τις οντισιόν του GNTM όταν και κόπηκε ούσα πολύ… πλαστική. Η μετέπειτα Σταρ Ελλάς δεν είχε καταφέρει να πάρει τα 3 πολυπόθητα ΝΑΙ από τους κριτές και είχε ξεσπάσει σε κλάματα από την σκληρή κριτική που είχε ακούσει για τις πλαστικές της επεμβάσεις. Μετά τη νίκη της στα καλλιστεία και τη δημοσιότητα που πήρε έκανε δηλώσεις ότι δε θα έμπαινε ξανά σε ένα τέτοιο ριάλιτι αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει, αν και άφησε να εννοηθεί, ότι της έγινε πρόταση να συμμετέχει στην ερχόμενη σεζόν του GNTM. O φωτογραφικός φακός έπιασε την Ιωάννα στη Μύκονο, έναν χρόνο μετά το περυσινό της κόψιμο, όπου κάνει ολιγοήμερες διακοπές και το νεαρό μοντέλο έδειξε το σώμα του χωρίς φίλτρα του Instagram και επαγγελματικό Photoshop, όπως ακριβώς θα εμφανιζόταν στους κριτές του GNTM αν περνούσε τώρα ξανά οντισιόν. Θα περνούσε πιστεύετε στην επόμενη φάση ή ο σκληρός Σκουλός θα την ξαναέκοβε;

7 σχόλια:

  1. χωρίς ίχνος photoshop αλλά με φουλ πλαστικές επεμβάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κακόμοιρο κορίτσι όταν κάποια στιγμή θα προσγειωθείς στην πραγματικότητα θα είναι αργά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά.
      Οι περισσότερες καταλήγουν με ψυχοφάρμακα ή νευρική ανορεξία. Κοιτάξτε γύρω σας. Μακάρι να μην γίνει το ίδιο και στο κορίτσι αυτό. Οφείλουν έγκαιρα, οι δικοί της να την προστατεύσουν, αν το έχουν καταλάβει και αν μπορούν.

      Διαγραφή
  3. 2 μέτρα πόδια = 10 καντάρια βλακεία και αμορφωσιά.
    η τοποθέτηση της για τις σφαλιάρες θα μείνει στην ιστορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο vεrioti συνέχισε έτσι με τέτοια άρθρα ποιότητας που προσφέρουν πολλά σε όποιον το διαβάσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σκέτο ''κρέας'', αλλά μιλάμε στην κυριολεξία σκέτο ''κρέας''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ