Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Αύγουστος φεύγει στη Βεργίνα με Χαρούλη...

...Ο Σεπτέμβρης έρχεται στο Άλσος με Μποφίλιου και Μαραβέγια
Ένα καλοκαίρι, άστατο καιρικά, δύσκολο για κάποιους, όμορφο για κάποιους άλλους, φτάνει -ημερολογιακά τουλάχιστον- στο τέλος του. Πήγαμε, δεν πήγαμε διακοπές, όλοι έχουμε λίγο ή πολύ αυτό το «σφίξιμο»
του... Σεπτέμβρη. Για να μη μας πιάσουν τα πρώτα συμπτώματα του συνδρόμου κατάθλιψης, η ΚΕΠΑ φρόντισε φέτος να μας «αποπροσανατολίσει» με συναυλίες που αποτελούν τα highlights των ελληνικών καλοκαιριών, έτσι για να νιώσουμε λίγο ότι το καλοκαίρι «τραβάει» ακόμα! Γι' αυτό εσείς οι «καλοχειμωνάκηδες» συγκρατηθείτε! Έχουμε και λέμε:
Στο... '90 του καλοκαιριού, τελευταία μέρα του Αυγούστου, τα Πλατάνια της Βεργίνας ετοιμάζονται για να υποδεχθούν τον Γιάννη Χαρούλη. Και μαζί του εκατοντάδες φίλους του που θα συρρεύσουν, όχι μόνο από την Ημαθία αλλά και από κοντινές πόλεις για να τον απολαύσουν. Τα εισιτήρια προπωλούνται με γοργούς ρυθμούς στη Βέροια στο Χώρο Τεχνών, στο Βιβλιοπωλείο Επίκαιρο, στο Καφέ Μπρίκι και στο Ουζερί Στάσου Μύγδαλα, ενώ στη Βεργίνα στο Καφέ Ρόδι. Ραντεβού στις 31 Αυγούστου λοιπόν!
Τον καταθλιπτικό Σεπτέμβρη θα γλυκάνουν δυο ακόμα συναυλίες στο θέατρο Άλσους. Δεύτερη μέρα του Σεπτέμβρη ανεβαίνει στο Άλσος η Νατάσα Μποφίλιου, που τα τελευταία χρόνια ανανεώνει συχνά το ραντεβού της με το κοινό της στη Βέροια και αυτό πάντα είναι εκεί. Μαζί της το alter ego της, ο δικός μας Θέμης Καραμουρατίδης και συνεργάτες που επιλέγει σταθερά για τις μαγευτικές βραδιές που μας προσφέρει. Εισιτήρια προπωλούνται στη Βέροια στα καταστήματα Καφέ Μπρίκι, Βιβλιοπωλείο Επίκαιρο, Ουζερί «Στάσου Μύγδαλα» και στο Χώρο Τεχνών.
Στου Σεπτέμβρη τις 9, ανεβαίνει στο Άλσος ο Κωστής Μαραβέγιας, για μια συναυλία... ρεφενέ! Του τύπου, όπως αναφέρει και το δελτίο τύπου της περιοδείας του, ο καθένας φέρνει ό,τι έχει. Εμείς την παρέα και τη διάθεση, αυτός τη μουσική και τα τραγούδια. Για να δούμε και τον Κωστή... θα μας γίνει και αυτός θαμώνας του Άλσους; Εισιτήρια προπωλούνται στη Βέροια στο Χώρο Τεχνών, στα καταστήματα Καφέ Μπρίκι, Βιβλιοπωλείο Επίκαιρο, και ουζερί «Στάσου Μύγδαλα».

Με τούτα και με κείνα, μαζί και με κάποιες άλλες εκδηλώσεις, συναυλίες και δρώμενα που ετοιμάζει η ΚΕΠΑ για το Σεπτέμβριο, χαμπάρι δε θα πάρουμε πότε θα στολίζουμε για Χριστούγεννα!☺️

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ