Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

37άρι στη Βέροια, όλοι στις παραλίες - Η πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού

Η πιο ζεστή ημέρα του καλοκαιριού ήταν η χθεσινή με τον υδράργυρο να εκτοξεύεται στους 37 βαθμούς Κελσίου στη Βέροια, με τη Νάουσα και την Αλεξάνδρεια να «φλερτάρουν» με τους 35 και 36 αντίστοιχα. Ευτυχώς που κάποιες στιγμές της ημέρας έπνεε ένα αεράκι και έτσι η κατάσταση δεν ήταν τόσο αποπνικτική. Ωστόσο, το
μοναδικό «καταφύγιο» δροσιάς για τους Βεροιώτες ήταν οι παραλίες της Πιερίας και της Χαλκιδικής, στις οποίες επικράτησε το αδιαχώρητο! Όπως είναι λογικό, στο κέντρο της Βέροιας η κίνηση ήταν υποτονική, ενώ τις μεσημεριανές ώρες το κέντρο θύμιζε... «έρημη πόλη». Δεν κυκλοφορούσε ψυχή στους δρόμους, ενώ κατέβασαν ρολά και αρκετά μαγαζιά σε Μητροπόλεως, Βενιζέλου και Ελιάς, μιας και το Σαββατοκύριακο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στις παραλίες...

Να σημειωθεί ότι ο φετινός Ιούλιος ήταν για ολόκληρο τον πλανήτη ο θερμότερος μήνας στην καταγεγραμμένη ιστορία του και κάθε μήνας φέτος συγκαταλέγεται στους τέσσερις θερμότερους όλων των εποχών, τονίζει η ευρωπαϊκή υπηρεσία για την κλιματική αλλαγή «Κοπέρνικος».

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, τα δεδομένα αυτά αποτελούν την πιο πρόσφατη ένδειξη ότι η Γη βιώνει μία άνευ προηγουμένου υπερθέρμανση και προειδοποιούν για «κλιματική καταστροφή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ