Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαβδαρίδης: «Μετά την ορκωμοσία, ξεκινάμε πια και επισήμως το δύσκολο άλλα τόσο σημαντικό καθήκον»

Το κατώφλι της Βουλής των Ελλήνων πέρασαν το πρωί της Τετάρτης οι 300 νέοι Βουλευτές για να παραστούν στην ορκωμοσία. Ανάμεσά τους και ο βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης, που συνοδευόταν από την οικογένειά του και κάποιους από τους στενούς φίλους και συνεργάτες του. Μετά την ορκωμοσία, ακολούθησαν τα παραδοσιακά πηγαδάκια στο εντευκτήριο της Βουλής, όπου δέχθηκε τα συγχαρητήρια και τις ευχές των δικών του για καλή θητεία, ενώ βγήκε φωτογραφίες με τους συναδέλφους του.
«Στον ναό της Ελληνικής Δημοκρατίας, βρέθηκα χάρη στην αγάπη, στην εμπιστοσύνη και στη στήριξη των Ημαθιωτών. Όλων εσάς. Αποστολή μου, να νιώθετε ότι μιλάτε εσείς στη Βουλή. Να είστε σίγουροι ότι ακούγεστε εσείς στη Βουλή, ότι διεκδικείτε εσείς στη Βουλή. Η Ημαθία αξίζει να γίνει πρωταγωνίστρια ξανά. Μετά την ορκωμοσία, ξεκινάμε πια και επισήμως το δύσκολο άλλα τόσο σημαντικό καθήκον», δήλωσε ο βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ