Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαρτσαρής και Ντικούδης μας θύμισαν εποχές 2006

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους επισκέπτες του «The Mall Athens», καθώς είδαν από κοντά τους σπουδαίους Κώστα Τσαρτσαρή και Δήμο Ντικούδη, οι οποίοι μας θύμισαν την τεράστια επιτυχία της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ του 2006! Το The Mall Athens ταξίδεψε πριν από λίγες ημέρες πίσω
στο όνειρο που έγινε πραγματικότητα με την «επίσημη αγαπημένη» 13 χρόνια πριν, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006. Οι δυο πρώην διεθνείς αθλητές, επισκέφθηκαν τα ειδικά τοποθετημένα γήπεδα μπάσκετ στον 1ο και στον 3ο όροφο του The Mall Athens, έπαιξαν με παιδιά και μεγάλους, μοίρασαν δώρα και… ξεσκόνισαν τις μπασκετικές τους ικανότητες, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία.
Παράλληλα, οι έμπειροι προπονητές της Eurohoops Academy, καλούσαν τον κόσμο να συμμετέχει σε διαγωνισμούς, να κάνει σουτάκια, να απαντήσει σε ερωτήσεις για την Εθνική Ελλάδας και να μάθει μικρά μυστικά του μπάσκετ. Ο Κώστας Τσαρτσαρής και ο Δήμος Ντικούδης θυμήθηκαν τα παλιά, είδαν μικρούς και μεγάλους να κάνουν ουρά για να παίξουν μαζί τους, ενώ συνειδητοποίησαν από πρώτο χέρι πως η τεράστια επιτυχία τους έχει μείνει ανεξίτηλη στις μνήμες όλων, ακόμα και των…αγέννητων το 2006. Οι δυο διεθνείς υπέγραψαν μπλούζες, μοίρασαν δώρα και φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο, μπροστά από ένα εντυπωσιακό Photo Booth που απεικονίζει ολόκληρη τη σπουδαία ομάδα του 2006! Οι γλυκές μπασκετικές αναμνήσεις από τη Σαϊτάμα, δίνουν την καλύτερη ασίστ στο επερχόμενο Μουντομπάσκετ της Κίνας που πλησιάζει!


Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ