Τόλκας: «Οι 6.667 ψήφοι είναι μεγάλη τιμή κι ευθύνη»

Ευχαριστήρια δήλωση εξέδωσε ο πρώην Υφυπουργός της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ Άγγελος Τόλκας για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Διαβάστε αναλυτικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω καθεμία και καθέναν ξεχωριστά, τις φίλες και τους φίλους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες, τους εθελοντές και όλους όσους ανιδιοτελώς στάθηκαν δίπλα στον αγώνα μας και μετέδωσαν το μήνυμά μας σε όλο το Νομό Ημαθίας παρά τις αντιξοότητες και τις αντιπαραθέσεις που πολλές φορές ξέφευγαν από την πολιτική πρακτική. Οι 6.667 ψήφοι είναι μεγάλη τιμή κι ευθύνη. 

Έδωσα τον αγώνα για την προοδευτική κατεύθυνση της διακυβέρνησης του τόπου αλλά και της Ημαθίας, με πολιτικά και προγραμματικά στοιχεία, με την διεκδίκηση μιας μαχητικής και δυναμικής παρουσίας στα κέντρα των αποφάσεων. Μπορεί λίγες ψήφοι να στέρησαν την βουλευτική έδρα αλλά πολιτικά πετύχαμε η προοδευτική παράταξη να παραμείνει ενισχυμένη και δυνατή.

Το επόμενο διάστημα ο τόπος χρειάζεται μια ισχυρή δημοκρατική προοδευτική παράταξη που θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα της πλειοψηφίας των Ελλήνων και μια μαχητική αντιπολίτευση. Σε αυτόν τον αγώνα θα είμαι παρών για τον τόπο μας και θα τιμήσω την εμπιστοσύνη σας.

Συγχαίρω τους νεοεκλεγέντες Βουλευτές της Ημαθίας καθώς και το νέο Υφυπουργό κ. Βεσυρόπουλο κι εύχομαι καλά αποτελέσματα για το καλό του τόπου μας. Σας ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς».

3 σχόλια:

  1. Καρεκλοκένταυρε Τόλκα εαν δεν σου έκαναν τη χάρη να σε κάνουν υφυπουργό για να ξεπουληθεις ούτε την ψήφο σου δεν θα έβρισκες. Ασε τις θεωριες για προοδευτική παράταξη. Η τσ΄πεη σου και μόνο είναι ο στόχος σε έχουμε πάρει χαμπάρι στην Ημαθία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έδωσες τον αγώνα μόνο για την πάρτη σου και υπερασπίζεσαι μόνο τα προσωπικά σου συμφέροντα. Επιλογή σου να είσαι καμένο χαρτί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ούτε δημοκράτες είστε, ούτε προοδευτικοί. καιροσκόποι? ναι είστε. Κόκκαλης. και όπως λέει ο τιμημένος. Δεν περιγράφω άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ