Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θρήνος στη Βέροια: Σκοτώθηκε 21χρονος με την μηχανή του!

Καρφώθηκε σε φορτηγό στον επαρχιακό δρόμο της Νέας Νικομήδειας
Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα της Ημαθίας. Πιο συγκεκριμένα, ήταν πρωί του Σαββάτου 20 Ιουλίου, λίγο μετά τις 12:00, όταν ένας
21χρονος συγκρούστηκε με την
μηχανή του μετωπικά με διερχόμενο φορτηγό. Το ατύχημα συνέβη στον επαρχιακό δρόμο Νέας Νικομήδειας - Ειρηνούπολης. Άμεσα στο σημείο κατέφτασαν σταθμός του ΕΚΑΒ και περιπολικά της Τροχαίας. Δυστυχώς όμως, ήταν ήδη πολύ αργά, καθώς ο θάνατος του μοτοσικλετιστή ήταν ακαριαίος. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, ο άτυχος νεαρός από τη Νικομήδεια, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έχασε τον έλεγχο της μηχανής, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε κάτω από το φορτηγό. Προανάκριση του θλιβερού συμβάντος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

Διαβάστε αναλυτικά την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Τροχαίο δυστύχημα σήμερα (20 Ιουλίου 2019) και ώρα 12.00, στο 1ο χιλιόμετρο δημοτικής οδού Μακροχωρίου – Ειρηνούπολης Ημαθίας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ. φορτηγό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 21χρονου οδηγού της δίκυκλης μοτοσικλέτας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ