Quantcast

http://picasion.com/

Τελικά αποτελέσματα σταυροδοσίας υποψηφίων βουλευτών Ημαθίας

Τελικό αποτέλεσμα
292 από 292 εκλογικά τμήματα
Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης των υποψήφιων βουλευτών, σε όλα τα εκλογικά τμήματα της Ημαθίας. Τα τελικά αποτελέσματα φέρνουν στη Βουλή των Ελλήνων από τη Νέα Δημοκρατία τον
Απόστολο Βεσυρόπουλο με 13.941 σταυρούς προτίμησης, τον Τάσο Μπαρτζώκα με 10.844 και τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη με 10.610, ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ τη μία έδρα καταλαμβάνει η Φρώσω Καρασαρλίδου που πρώτευσε στο ψηφοδέλτιό της με 6.707 σταυρούς

Δείτε αναλυτικά τους σταυρούς προτίμησης που έλαβαν στην Ημαθία οι υποψήφιοι όλων των κομμάτων:













22 σχόλια:

  1. Το ΚΙΝΑΛ το πήρε το μήνυμα ; ή νομίζει ότι νίκησε και αυτό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς θα πάει σπίτι του τώρα ο Άγγελος ; Μου λέτε ; Τι θα κάνει;τι άτυχος ; Αλλά ξέχασα τώρα θα ασχοληθεί με το πάντρεμα του ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΙΝΑΛ. Για αυτό τον έστειλε άλλωστε και ο Γιωργάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έκλεισε ο ιστορικός κύκλος του κιναλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς το καταλάβαμε αυτοί δεν το έχουν καταλάβει δυστυχώς. Και τους το λέμε κάθε μέρα. Γι' αυτό το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να παραιτηθούν όλοι με πρώτους τους τοπικούς, και να μην ασχοληθούν ξανά. Το ίδιο ισχύει και για τη Φώφη, ειδικά για αυτήν. Η κεντροαριστερά θα βρει το δρόμο της και χωρίς αυτούς. Να είναι σίγουροι.

      Διαγραφή
  4. Πόσο κόμπλεξ μπορεί να έχουν κάποιοι απέναντι στο ΠΑΣΟΚ. Άλλοι κυβερνούν εδώ και 7 χρόνια, με το ΚΙΝΑΛ ασχολούνται όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι με αυτό θα ασχολούμαστε γιατί αυτό μας νοιάζει. Άσχετα αν η Φώφη και τα τοπικά στελέχη έχουν την κοσμάρα τους και δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται.

      Διαγραφή
  5. Άγγελε, είσαι τυχερός που βρέθηκαν 4.126 ρομά, συγγενείς, μετανάστες και λοιποί ή και όλα αυτά ταυτόχρονα, και σε ψηφίσανε. Μας είπες φασίστες. Σε ψηφίσαμε στο ΚΙΝΑΛ και πρόδωσες την εμπιστοσύνη και την Εθνική ταυτότητά μας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και είχες το θράσος να ξαναζητήσεις την ψήφο μας. Καλή δουλειά από αύριο. Η εποχές που σε ταϊζαμε περάσανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισθε πολυ απλα έκτος πραγματικοτήτας....προφανως ζητησατε προσωπικα θεματα και δεν ικανοποιηθηκατε....και καλα το εκανε...διοτι δεν καταλαβαμε ολοι οτι τον εκπροσωπο στην βουλη δεν τον εκλεγεις για την βολεψη σου....αλλα για το συνολο των κοινωνικων θεματων....

      Διαγραφή
    2. .....και αν καποιος νομιζει οτι ειναι ευκολο να παρεις 5400 ψηφους ας κατεβει....αλλα η ζηλεια και η κακια περσσευει...γιαυτο και εισθε αξιοι της μοιρας σας.....ζηστε το ονειρο της δεξιας....αχαριστε λαε....

      Διαγραφή
    3. Καλά, αν εμείς είμαστε "απλα έκτος πραγματικοτήτας....", τότε ξανά δες τα αποτελέσματα, μήπως και μπεις εσύ στην πραγματικότητα. Και σταμάτα το πιοτό αφού σε πειράζει δεν το βλέπεις ; Όσο για τη βόλεψη που λες, καλά τα λες, αλλά δεν ξέρω αν αυτά ισχύουν και για τις συζύγους μας ;

      Διαγραφή
  6. Όλοι για όλες τις θέσεις δεν κάνουμε το πήραν το μήνυμα στην ΝΔ κάποιοι υποψήφιοι στην Ημαθία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστή η παρατήρησή σου, θα πρέπει να κάνει ο καθένας και η κάθε μία την αυτοκριτική και την αυτοαξιολόγησή του-της. Δεν είναι απλή υπόθεση η εκπροσώπηση στο Κοινοβούλιο. Θα πρέπει να καταλάβουν μέχρι που φτάνουν σαν ολοκληρωμένες προσωπικότητες.
      Αυτό θα πρέπει να το καταλάβει και ο κόσμος, δεν ψηφίζουμε απλά τον γνωστό. Ψάχνουμε τυπικά και ουσιαστικά προσόντα.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ μαζί σου,κάποιες νομίζουν ότι οι γνωριμίες θα τους δώσουν θέση στην βουλή, όταν τα προσόντα τους δεν τους φτάνουν.

      Διαγραφή
    3. Η Ημαθία έστειλε στην Βουλή ξανά τον Λαζαράκο... είμαστε αξιοι της μοιρας μας τελικά.

      Διαγραφή
  7. Ωραίο μήνυμα απο την Ημαθία πηρε ο Μπαρτζωκας!!!
    Μπράβο στο παλικάρι!!!
    Καλα τους έκανε τους υπόλοιπους γιατι είχανε πέσει να τον φάνε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ούτε αχάριστοι ούτε τίποτα είμαστε. Η εναλλαγή έγινε. Θα δείξετε ευγένεια και θα δεχτείτε μια τετραετία κυβέρνηση Μητσοτάκη, διότι αυτό αποφάσισε ο λαός και η δημοκρατία. Απλά τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την τετραετία μην είσαι σίγουρος, μπροστά μας έχουμε πολύ σοβαρές εξελίξεις που δεν είναι σίγουρο ότι θα βγάλει όλη την τετραετία.

      Διαγραφή
    2. Εδώ έβγαλαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τι μας λες; Αρχίστε από αύριο να ζητάτε εκλογές. Κανένας σεβασμός στη δημοκρατία έτσι; Μια ζωή τα ίδια στη ψαροκωσταινα...

      Διαγραφή
    3. ΟιΣΥΡΑΝΕΛ μετά τις Πρέσπες άντεξαν ένα χρόνο. Τα τρία προηγούμενα δεν υπήρξαν σοβαρά θέματα (το μνημόνιο δεν ήταν έκπληξη διότι υπήρξαν άλλα δύο πριν) έτσι και τώρα, θα υπάρξουν σοβαρά εθνικά θέματα που θα επιταχίνουν τις εκλογές.

      Διαγραφή
  9. Ποια ζωα ψηφισανε ελληνικη λυση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τουλάχιστον δεν θα ξανακούσουμε την σκοπιανή γλώσσα στη Βουλή. Κάτι είναι κι αυτό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με το να ανήκεις και να είσαι μέλος διαφόρων ομάδων και επιτροπών , βουλευτής δεν γίνεσαι ... η γίνεσαι ?? άλλαξαν οι καιροί και οι αξιώσεις των πολιτών απέναντι στους πολιτευτες της ΝΔ και των λοιπων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ