Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σήμερα ξεκινάει στο Ροδοχώρι η διήμερη Γιορτή Κερασιού (12/7 - 13/7)

Με άφθονα δωρεάν κεράσια και παραδοσιακό χαβίτς με Μαντσίρα για όλους!
Άφθονα κεράσια και παραδοσιακό χαβίτς και μαντσίρα, με συνοδεία ποντιακής μουσικής και μοναδικό θέαμα με παραδοσιακούς χορούς και τους Μωμόγερους, θα απολαύσουν όσοι βρεθούν απόψε στο Ροδοχώρι, για τη Γιορτή Κερασιού που διοργανώνει ο 
Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδοχωρίου «Οι Κομνηνοί». Μια γιορτή που διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία επί σειρά ετών στον προαύλιο χώρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ροδοχωρίου. 
Ο καιρός μη σας τρομάζει... Αν και προβλέπεται καλός, σε περίπτωση βροχής η γιορτή θα μεταφερθεί στον εσωτερικό χώρο του Α.Σ. 
Η Γιορτή πραγματοποιείται δύο ημέρες, την Παρασκευή 12/7 και το Σάββατο 13/7 στις 21:00, φυσικά με άφθονα πεντανόστιμα ψητά σουβλάκια και άλλα κρέατα, ποτό και ποντιακή μουσική.

Την πρώτη βραδιά (12/7) πλαισιώνουν οι Καρασαββίδης και Σκεντερίδης στο τραγούδι, Ξενιτόπουλος και Σαπανίδης στην λύρα, Μαντζιρίδης στο κλαρίνο, Παπαδόπουλος στα ντραμς και Φουντουκίδης Γιώργος στα πλήκτρα! 

Την δεύτερη βραδιά (13/7) θα μας διασκεδάσουν οι Σοφιανίδης στο τραγούδι, Κοκκινίδης και Πορφυρίδης στην λύρα, Βέργος στο αγγείο, Καρυπίδης και Ιμβριώτης στο νταούλι και Φουντουκίδης Γιώργος στα πλήκτρα!

Επίσης θα συμμετάσχουν το μικρό και μεγάλο χορευτικό τμήμα του συλλόγου μας καθώς και οι Μωμόγεροι Ροδοχωρίου! Με την παρουσία τους την πρώτη μέρα θα μας τιμήσει ο «Φίλιππος» Επισκοπής!


Κατά την διάρκεια της βραδιάς θα διανέμονται δωρεάν κεράσια και παραδοσιακό χαβίτς!
Σας περιμένουμε όλους!

Συμβολική τιμή εισόδου 2€ (Τα μικρά παιδιά δωρεάν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ