Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Silver Alert για την ηλικιωμένη στην Ημαθία - Η αναζήτηση συνεχίζεται

Μια εβδομάδα έχει περάσει σχεδόν από την ημέρα που η Βασιλική Δίντση έχει εξαφανιστεί από το σπίτι της στη Χαρίεσσα. Η 86χρονη που πάσχει από άνοια, αγνοείται από το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουνίου, οπότε και έφυγε από το σπίτι που μένει με το γιο της, για την καθημερινή της βόλτα. Στο δρόμο προς το Κοπανό όπου βρίσκεται το πατρικό της, σταμάτησαν να της μιλήσουν συγγενείς της που διέρχονταν εκείνη την ώρα με το αυτοκίνητο τους. Η ηλικιωμένη δεν τους αναγνώρισε, φοβήθηκε και τράπηκε σε φυγή. Μετά από λίγο νύχτωσε και ο γιος της πιθανολογεί πως κρύφτηκε κάπου, γιατί φοβάται το σκοτάδι.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό της παραμένουν άκαρπες.

Η Βασιλική Δίντση, έχει ύψος 1.55 και όταν χάθηκε φορούσε μπλε σκούρα φούστα, πουκάμισο καλοκαιρινό μακρυμάνικο με μπεζ καφέ αποχρώσεις, και μαύρα πέδιλα. Μαζί της έχει μια κόκκινη σακούλα με μπισκότα και κουλουράκια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ