Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μια ξεχωριστή παρουσία στο πολιτικό γραφείο του Φώτη Κουτσουπιά

Με έκπληξη έκλεισε η Κυριακάτικη περιοδεία
Την Κυριακή 30/6 ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας Φώτης Κουτσουπιάς επισκέφτηκε περιοχές της Ημαθίας, όπως η Νάουσα και οι Γεωργιανοί αλλά και το κέντρο της Βέροιας. Όμως η μέρα του έκλεισε με μία ευχάριστη έκπληξη! Στο
πολιτικό του γραφείο στη Βέροια βρέθηκε ο πεθερός του Ορέστης Σιδηρόπουλος, ιατρός και πρώην αντινομάρχης Ημαθίας, ένα πρόσωπο γνωστό για το έργο και το ρόλο του στην Ημαθία, αλλά κυρίως για την πολυσχιδή προσωπικότητά του. Η προσφορά του σαν γιατρός, η δραστηριότητα του κατά την πολιτική του σταδιοδρομία, αλλά και η συγγραφική του δεινότητα είναι αδιαμφισβήτητα γνωστά στους κατοίκους της Ημαθίας και κάθε λόγος του είναι βαρύνουσας σημασίας.
Ο κ. Σιδηρόπουλος συζήτησε αρκετή ώρα με τον υποψήφιο βουλευτή και γαμπρό του και όπως χαρακτηριστικά εξέφρασε ο ίδιος ο Φώτης Κουτσουπιάς «Η επίσκεψη του πεθερού μου στο πολιτικό μου γραφείο συνοδεύτηκε από ευχές και πολύτιμες συμβουλές. Άλλωστε η πείρα των παλαιών πολιτικών είναι πάντα πολύτιμη παρακαταθήκη…»

Δυο προεκλογικές εκδηλώσεις σε Νάουσα και Βέροια

Την Τετάρτη 3/7 και ώρα 20:30 θα πραγματοποιηθεί προεκλογική εκδήλωση ενημέρωσης του υποψηφίου βουλευτή Ημαθίας Φώτη Κουτσουπιά στη Νάουσα στο Deluxe Boutique Hotel Palea Poli, στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου 32.

Την Πέμπτη 4/7 και ώρα 20:00, θα πραγματοποιήσει ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση ενημέρωσης στο POETRY COFFEE GALLERY, οδός Προφήτη Ηλία, Βέροια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ