Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προσλήψεις και στο παράρτημα ΕΛΓΑ Βέροιας μέσω ΑΣΕΠ

Αιτήσεις μέχρι 1 Αυγούστου 2019
Ξεκίνησαν την Τρίτη 23 Ιουλίου, οι αιτήσεις για 150 προσλήψεις στον ΕΛΓΑ μέσω ΑΣΕΠ. Οι ειδικότητες αφορούν, ΠΕ Γεωπόνων 8 μήνες 140 άτομα και ΠΕ Κτηνιάτρων 8 μήνες 10 άτομα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΛΓΑ οι αιτήσεις για την
υπ΄ αριθμ. ΣΟΧ1/2019 με αριθ. πρωτ. 5851/14-05-2019 ανακοίνωση πρόσληψης εποχικού προσωπικού λήγει στις 01-08-2019. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό Έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΛ.Γ.Α. – Κεντρική Διοίκηση, Μεσογείων 45, T.Θ. 14103 – Τ.Κ. 115 10 – Αθήνα, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, υπόψιν κας Ν. Χασιώτη (τηλ. επικοινωνίας: 210 – 7490476, 576, 497).

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία στην ανωτέρω διεύθυνση• β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες → Έντυπα – Διαδικασίες → Διαγωνισμών Φορέων → Ορ. Χρόνου ΣΟΧ γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι → Ανεξάρτητες και άλλες αρχές → ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες → Έντυπα – Διαδικασίες → Διαγωνισμών Φορέων → Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΓΑ:
  • Υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. Αλεξανδρούπολης, με έδρα την Αλεξανδρούπολη και γεωγραφική δικαιοδοσία στους Νομούς: Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης.
  • Υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. Καβάλας, με έδρα την Καβάλα και γεωγραφική δικαιοδοσία στους Νομούς: Καβάλας και Δράμας.
  • Υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. Θεσσαλονίκης, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και γεωγραφική δικαιοδοσία στους Νομούς: Θεσσαλονίκης, Πιερίας, Κιλκίς, Σερρών και Χαλκιδικής.
  • Υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. Βέροιας, με έδρα τη Βέροια και γεωγραφική δικαιοδοσία στους Νομούς: Ημαθίας και Πέλλας.
  • Υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. Κοζάνης, με έδρα την Κοζάνη και γεωγραφική δικαιοδοσία στους Νομούς: Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς και Γρεβενών.
  • Υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. Λάρισας, με έδρα τη Λάρισα και γεωγραφική δικαιοδοσία στους Νομούς: Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας και Μαγνησίας.
  • Υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. Λαμίας, με έδρα τη Λαμία και γεωγραφική δικαιοδοσία στους Νομούς: Φθιώτιδας, Ευρυτανίας και Βοιωτίας.
  • Υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. Ιωαννίνων, με έδρα τα Ιωάννινα και γεωγραφική δικαιοδοσία στους Νομούς: Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας και Κέρκυρας.
  • Υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. Αγρινίου, με έδρα το Αγρίνιο και γεωγραφική δικαιοδοσία στους Νομούς: Αιτωλοακαρνανίας, Φωκίδας και Λευκάδας.
  • Υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. Αθήνας, με έδρα την Αθήνα και γεωγραφική δικαιοδοσία στους Νομούς: Αττικής, Εύβοιας, Λέσβου, Χίου, Σάμου, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.
  • Υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. Πάτρας, με έδρα την Πάτρα και γεωγραφική δικαιοδοσία στους Νομούς: Αχαΐας, Κορινθίας, Ηλείας Ζακύνθου και Κεφαλληνίας.
  • Υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. Τρίπολης, με έδρα την Τρίπολη και γεωγραφική δικαιοδοσία στους Νομούς: Αρκαδίας, Αργολίδος, Μεσσηνίας και Λακωνίας.
  • Υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. Ηρακλείου, με έδρα το Ηράκλειο και γεωγραφική δικαιοδοσία στους Νομούς: Ηρακλείου, Λασηθίου, Ρεθύμνης και Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ