Quantcast

http://picasion.com/

Παυλίδης: «Ο Καρυπίδης θα φτάσει ψηλά τον Άρη»

Ο Μπάμπης Παυλίδης μετά από περίπου τέσσερα χρόνια αποχαιρέτησε τον Άρη για να συνεχίσει στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο 28χρονος Βεροιώτης μεσοεπιθετικός έκανε δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό μιλώντας με «ζεστά» λόγια για την πρώην πλέον ομάδα του. Αφού αναφέρθηκε στις εξαιρετικές
αναμνήσεις που θα κρατήσει από το πέρασμά του από τους «κίτρινους» εξέφρασε τη βεβαιότητα πως ο Θόδωρος Καρυπίδης θα οδηγήσει ψηλά τον Άρη. Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8 ο Μπάμπης Παυλίδης:

Μια νέα σελίδα στην καριέρα σου, Απόλλων Σμύρνης. Πως βλέπεις τα πράγματα;

Κάτι καινούργιο ξεκινάει, ήταν αρκετά καλά στον Άρη, πέρασα τέσσερα πολύ καλά χρόνια. Έφτασε η ομάδα εκεί όπου έπρεπε να είναι, στην Ευρώπη. Σίγουρα είμαι στεναχωρημένος που φεύγω γιατί αφήνω «την οικογένεια μου» όπως έχω πει, αλλά γυρνάμε σελίδα και κοιτάμε την επόμενη ομάδα.

Όταν έμαθες για τον ενδιαφέρον του Άρη, σκεφτόσουν πως θα μπορούσε αυτό να εξελιχθεί;

Όταν ο κύριος Καρυπίδης μου έκανε την πρόταση για τον Άρη, δεν το σκέφτηκα καθόλου γιατί ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα, οποιοσδήποτε θα ήθελε να είναι σε αυτή την ομάδα, είπα κατευθείαν το ναι. Πρώτοι τότε, είχαμε συμφωνήσει εγώ και ο Τάτος. Το μόνο που σκεφτόμουν και ήμουν σίγουρος γι’ αυτό ήταν ότι η ομάδα έπρεπε να φτάσει στην Super League. Χάσαμε μια χρονιά και παραμείναμε στην Β’εθνική και την δεύτερη χρονιά ανεβήκαμε και κατευθείαν η ομάδα έφτασε στην Ευρώπη. Αυτός ήταν ο στόχος μου αλλά επιπλέον και να μπορέσω να παίξω περισσότερο στο πρωτάθλημα αλλά έγιναν διάφορα και δεν έπαιξα αρκετά.

Όλοι θυμόμαστε το γκολ σου στα Τρίκαλα, εκεί νιώσαμε ότι όντως «γυρίζει», το θυμάσαι; Πως είχες νιώσει;

Εκείνη την ώρα τα συναισθήματα μου ήταν απίστευτα. Ένιωσα τέλεια γιατί την προηγούμενη χρονιά είχαμε χάσει πόσα παιχνίδια στο 90′. Όταν όμως ξεκινάει η χρονιά, βάζεις γκολ στο 90′ και φεύγεις με ένα σημαντικό διπλό από μια δυνατή έδρα όπως τα Τρίκαλα, ήταν φανταστικό το συναίσθημα.

Τι σου έχει μείνει περισσότερο; Το γκολ στα Τρίκαλα ή στην Δράμα;

Και τα δύο, αλλά στον αγώνα με την Δράμα έπαιξε σημαντικό ρόλο και η παρουσία του κόσμου μας στο γήπεδο. Ήταν πιο έντονο.

Πόσο βοήθησε τελικά και η παρουσία του κόσμου για την άνοδο της ομάδα;

Ο κόσμος και τις τέσσερις χρονιές που ήμουν στην ομάδα ήταν πάντα δίπλα μας. Ήταν ο 12ος παίκτης, δεν μας άφηνε ποτέ και ειδικότερα στα δύσκολα. Σε όλα τα ματς ήταν εκεί και τον ευχαριστούμε για όλα.

Πιστεύεις πως είναι σημαντική η χημεία ανάμεσα στους παίκτες και το καλό κλίμα;

Φυσικά, τα καλά αποδυτήρια πάντα βοηθούν την ομάδα. Και τα τέσσερα χρόνια που ήμουν στον Άρη είχαμε πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά και υπήρχε χημεία μεταξύ μας.

Πες μας λίγα λόγια για την φετινή σου χρονιά, πως ξεκίνησε η προετοιμασία σου;

Η χρονιά ξεκίνησε αρκετά καλά για εμένα. Είχα παίξει σε όλα τα φιλικά κατά την διάρκεια της προετοιμασίας μας, ο κύριος Ερέρα με υπολόγιζε αρκετά.

Ήθελες περισσότερα λεπτά συμμετοχής έτσι;


Εννοείται πως ήθελα γιατί από την αρχή ο κύριος Ερέρα με χρησιμοποιούσε, έδειχνε πως του αρέσω και ήθελε να παίξω. Το τι έγινε στην συνέχεια είναι μεγάλη ιστορία. Το σημαντικό για εμένα όμως είναι πως η ομάδα πέτυχε τον στόχο της.

Κρατάς τα καλά από την παρουσία σου στον Άρη;

Έτσι ακριβώς, τα καλά ήταν πολύ περισσότερα από τα άσχημα.

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο;
Κάνει την προσπάθεια του, μαζί με τον κύριο Καρυπίδη προσπάθησαν πέρσι και πήραν κάποιους παίκτες. Και αυτό φαίνεται και φέτος, μένει να επιβεβαιωθεί και με τις πράξεις.

Τι έχεις να πεις για τον μεγαλομέτοχο του Άρη, τον Θεόδωρο Καρυπίδη;

Όταν ήρθε ο κύριος Καρυπίδης ήρθα και εγώ μαζί του. Κάνει κάθε χρόνο καλύτερη και μεγαλύτερη προσπάθεια και πιστεύω πως ό,τι έχει πει, το έχει κάνει. Έχει πολλά όνειρα να φτάσει ψηλά και θεωρώ πως θα τα καταφέρει.

Είναι ο άνθρωπος που θα φτάσει τον Άρη ψηλά;

Ναι, είναι αυτός ο άνθρωπος. Επειδή τον γνωρίζω και προσωπικά, ξέρω πως αν βάλει κάτι στο μυαλό του θα το κάνει.

Θα σε συναντήσουμε ξανά στο «Κλεάνθης Βικελίδης»; Θα έρχεσαι;

Φυσικά και θα έρχομαι όταν μπορώ και ελπίζω η ομάδα να προχωρήσει αρκετά στην Ευρώπη, εγώ θα είμαι εκεί.

Ο πατέρας Παυλίδης πόσο χρονών είναι και παίζει ακόμη ποδόσφαιρο;

Είναι 63 χρονών, ακόμα παίζει και δεν σταματάει. Δύσκολα θα σπάσω αυτό το ρεκόρ.

Τελικά ποιο ήταν το «πειραχτήρι» στα αποδυτήρια; Ο Σιώπης, ο Μπάσα ή το Ρόουζ;

Ο πρώτος είναι ο Σιώπης, είναι τρελός κανονικά (γέλια). Και οι υπόλοιποι είναι αλλά κάποιες στιγμές ήταν και σοβαροί, ο Μανώλης δεν ήταν ποτέ, τους πείραζε όλους. Αλλά είναι το καλύτερο παιδί.

Στον Απόλλων Σμύρνης θα έχετε μια «κιτρινόμαυρη παροικία» με Ιντζόγλου, Αναγνωστόπουλο, είναι καλό αυτό;

Εννοείται πως είναι καλό. Θα γνωρίσουμε φυσικά και νέους συμπαίκτες. Έτσι είναι όταν αλλάζεις ομάδα και κλίμα, κάνεις καινούργιες γνωριμίες, κατέληξε ο Παυλίδης.

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ