Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΠΑΕ Βέροια: Για αυτούς τους λόγους έγιναν οι αλλαγές σε φανέλα και σήμα

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της «Βασίλισσας του Βορρά» στην οποία ενημερώνει το ποδοσφαιρικό κοινό για τις αλλαγές που υποχρεώθηκε να κάνει από την Ε.Π.Ο. στην φανέλα και στο έμβλημα της ομάδας. Διαβάστε αναλυτικά: «Στο πλαίσιο σύστασης της «νέας» ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ 2019 και ύστερα από απόφαση της ΕΠΟ (κατόπιν σύστασης από την FIFA), υποχρεωθήκαμε να προχωρήσουμε σε αλλαγή χρωμάτων και σε επανασχεδιασμό του εμβλήματος της ομάδας. Μάλιστα, οι συγκεκριμένες συστάσεις είναι σαφείς και δεσμευτικές ως προς το περιεχόμενο τους, ζητώντας από μέρους μας το έμβλημα και τα χρώματα της νέας Π.Α.Ε. να αλλάξουν ώστε να μη συνδέονται με την παλιά ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.

Πιο συγκεκριμένα, μας απαγορεύτηκε ρητά η χρήση των ιστορικών χρωμάτων του συλλόγου, δηλαδή του μπλε και του βυσσινή χρώματος, καθώς επίσης και της χρονολογίας 1960, έτους που παραπέμπει στη ίδρυση του ποδοσφαιρικού σωματείου, για να αποφευχθούν στο μέλλον ενδεχόμενα νομικά ζητήματα που να σχετίζονται με τη λειτουργία και τις υποχρεώσεις της παλιάς ΠΑΕ. 

Προκειμένου, λοιπόν, να προχωρήσει ομαλά η διαδικασία ίδρυσης και, εν συνεχεία, η λειτουργία της «νέας» ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ 2019, ήταν επιβεβλημένη η συμμόρφωσή μας με τις παραπάνω συστάσεις, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο επαναδιαπραγμάτευσης. Ως εκ τούτου, προχωρήσαμε στην υιοθέτηση νέου εμβλήματος το οποίο αποτελείται από τα χρώματα άσπρο, μαύρο, γκρι και χρυσό, χρώματα που δε γεννούν κανένα συνειρμό και καμιά σύνδεση με την παλιά ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ. 

Το μαύρο αντιπροσωπεύει το δυναμισμό της ομάδας στη νέα εποχή που ξεκινά, το λευκό τις καθαρές αξίες και την οικονομική υγεία της νέας ΠΑΕ, το γκρι τους οπαδούς ως τη «ψυχή» της ομάδας που έχει τοποθετηθεί συμβολικά στο κέντρο του εμβλήματος και το χρυσό την ακτινοβολία, το κύρος και τη λάμψη της «Βασίλισσας του Βορρά».

4 σχόλια:

  1. Beroea ἔπρεπε νά γράφεται λατινιστί/ἀγγλιστί καί ὄχι μέ τό κακέμφατο, ἐνδεικτικό ἀγραμματωσύνης καί βαρβαρισμοῦ Veria._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ.......ΤΙ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΡΕ.ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ . ΟΧΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟ. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ . ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν πέρυσι υπήρχαν φίλαθλοι της Βέροιας οι οποίοι δεν κατέβαιναν στο γήπεδο λόγω των φημών ότι επιχειρηματίας γειτονικής μεγαλούπολης είχε μετατρέψει την ομάδα σε θυγατρική, εμείς οι υπόλοιποι που είχαμε απομείνει προσπαθούσαμε να τους πείσουμε ότι δεν είναι ακριβώς έτσι κλπ... Σήμερα με τα γκρίζα και το μαύρο σκοτάδι, πήρα την απόφαση: Από το 1994 αγοράζω διαρκείας και αυτό δεν πρόκειται να ξανασυμβεί. Αρκετά. Ας παίξει και στην Ευρώπη. Για εμένα τελείωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εμεις οι παλιοι την ομαδα την λεγαμε "ΜΠΑΡΤΣΑ" λογω της φανελας και τωρα με τετοια (4) χρωματα;;;;;;;;;; !!!!!!!!!!!
    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ