Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σοκάρει η περιγραφή του αγρότη από την Ημαθία που τράκαρε με αγριογούρουνα

«Ούτε που πρόλαβα να φρενάρω! - Μετωπική σύγκρουση!»
Άγιο είχε ένας αγρότης από την Ημαθία όταν τα ξημερώματα της Τρίτης συγκρούστηκε μετωπικά με δύο αγριογούρουνα και λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Βέροιας με πολλαπλά
τραύματα στο κεφάλι. Ο 62χρονος περιέγραψε τη στιγμή του τροχαίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο, Ραλλιώ Λεπίδου.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα στην Εθνική οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης έξω από τον κόμβο Κλειδί. Από τη σύγκρουση ανετράπη το αγροτικό όχημα και σύρθηκε για τουλάχιστον 20 μέτρα με αποτέλεσμα να φύγουν οι κάσες με τα ροδάκινα στον δρόμο. Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα σιδηρικών. Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι η κατάσταση με τα αγριογούρουνα είναι εκτός ελέγχου στο Κλειδί Ημαθίας, ενώ τονίζουν ότι είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα. Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο δελτίο ειδήσεων του STAR (στο 16:36):


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ