Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ψήφισε και επέλεξε την ειδικότητα που θέλεις στο ΔΙΕΚ Βέροιας

Δημοσκόπηση για την επιλογή νέων ειδικοτήτων 2019-2020. Κάθε καλοκαίρι τα Δ.ΙΕΚ της επικράτειας οφείλουν να επιλέξουν τις ειδικότητες που θα λειτουργήσουν το αμέσως επόμενο φθινόπωρο. Οι σπουδές στα Δημόσια ΙΕΚ είναι δωρεάν, διαρκούν 2 έτη και ακολουθούνται από 1 εξάμηνο πρακτικής άσκησης (το οποίο μπορεί να γίνεται και ταυτόχρονα με το 2ο έτος). Το ωράριο των μαθημάτων είναι 15:00 μμ - 18:55 μμ. Με την αποφοίτηση ο καταρτιζόμενος αποκτά δίπλωμα επιπέδου 5, που συνεπάγεται πληθώρα επαγγελματικών δικαιωμάτων.

Το Δ.ΙΕΚ σας καλεί να δηλώσετε την ειδικότητα που θα προτιμούσατε να παρακολουθήσετε το φθινόπωρο του 2019, συμβάλλοντας έτσι στη διαμόρφωση του προγράμματος σπουδών του ΙΕΚ Βέροιας. Επιλέξτε την Ειδικότητα που θα θέλατε να παρακολουθήσετε στο ΙΕΚ Βέροιας για το εξάμηνο 2019Β (που ξεκινά τον Οκτώβριο του 2019), μέσω δημοσκόπησης.
Λάβετε μέρος στην Δημοσκόπηση: ΕΔΩ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23310-71743
Ιστολόγιο: https://iekverias.blogspot.com
email επικοινωνίας: grammateia@iek-veroias.ima.sch.gr
Ώρες λειτουργίας (Ιούλιος-Αύγουστος): 9.30π.μ. - 15.30 μ.μ.
Ώρες λειτουργίας (Σεπτέμβριος-Ιούνιος): 13.00μ.μ. - 20.00 μ.μ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ