Quantcast

http://picasion.com/

Ορκίστηκαν οι 300 της νέας Βουλής

Ποιοι συνόδευαν τους Ημαθιώτες Βουλευτές; Πως ορκίστηκαν;
Με κάθε επισημότητα, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου ο οποίος τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ώρα η ορκωμοσία της νέας Βουλής, σε μια τελετή που διήρκησε 14 λεπτά. Οι 300 νέοι βουλευτές, κατέλαβαν τα βουλευτικά έδρανα, ανάμεσά τους και οι τέσσερις βουλευτές από την Ημαθία, ο «παλιός» Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης που έκανε come back στα βουλευτικά έδρανα έπειτα από τέσσερα χρόνια, η Φρόσω Καρασαρλίδου που ανανέωσε για δεύτερη φορά τη θητεία της και το «πρωτάκι» Τάσος Μπαρτζώκας.

Η πλειοψηφία των βουλευτών ορκίστηκε με θρησκευτικό όρκο, ανάμεσά τους και οι τρεις βουλευτές Ημαθίας της ΝΔ, ενώ πολιτικό όρκο έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου.

Με την οικογένειά του, τη σύζυγό του Κατερίνα και τα δυο τους παιδιά, αποθανάτισε ο φακός των φωτογράφων τον Υφυπουργό Απόστολο Βεσυρόπουλο να φτάνει λίγο μετά τις 10:30 στη Βουλή. Τον Τάσο Μπαρτζώκα συνόδευε η σύζυγός του Έλλη ενώ ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης έκανε βεροιώτικη «απόβαση» στη Βουλή, με την οικογένειά του και πολλούς από τους συνεργάτες του να τον συνοδεύουν στην πρώτη μέρα της θητείας του, όπως φάνηκε από τη φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος στο προφίλ του στο facebook. Πιθανότατα συνοδευόμενη από την οικογένεια και συνεργάτες θα έφτασε στη Βουλή και η Φρόσω Καρασαρλίδου, χωρίς ωστόσο να έχει... διαρρεύσει ακόμα κάποιο φωτογραφικό στιγμιότυπο. Καλή θητεία σε όλους.



8 σχόλια:

  1. Πιστεύω να έχουν καταλάβει πως είναι η τελευταία τους ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου Μπαρτζωκα με τη γυναικάρα σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έφυγαν οι λαϊκιστες και ήρθαν ο like-ιστες. Υπενθύμιση: Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΙΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τουλάχιστον είδαμε ανθρώπους να είναι ντυμένοι κατάλληλα σεβόμενοι τον χώρο του κοινοβουλίου, και όχι σαν τους προηγούμενους τους γελοίους και δήθεν πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως, το περιτυλιγμα σε ενδιαφερει, ειχαν και μεταξωτα εσωρουχα....δεν τα ειδατε;;; Χασατε βλεπετε τα μεταξωτα εσωρουχα θελουν και επιδεξιους για τα φορεθουν....Με τι ασχολειστε ;;; Εργο για το κοινωνικο συνολο να παραξουν και οχι μονο ντυσιμο....

      Διαγραφή
  6. Πληρώναμε τους άπλυτους κ άθεους τοσα χρονια!!!
    Τουλάχιστον αυτοί ειναι καθώς πρέπει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ