Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άνοιξε νέο Πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Πιερίων!

Υπό την διεύθυνση του Γιάννη Βαλδήρ
Η νέα πρόταση για τους φίλους του Στοιχήματος και των υπολοίπων τυχερών παιχνιδιών του ΟΠΑΠ ήρθε στη Βέροια, και τα έχει όλα! Πιο συγκεκριμένα, ένα νέο Πρακτορείο ΟΠΑΠ άρχισε να λειτουργεί εδώ και μερικές ημέρες στην οδό Πιερίων
180. Πρόκειται για μια καινούρια επιχειρηματική κίνηση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Βέροιας Γιάννη Βαλδήρ. Ένας σύγχρονος και άνετος χώρος, ένα πρακτορείο - πρότυπο, με βάση τον σχεδιαστικό οδηγό του ΟΠΑΠ και το πρόγραμμα REX 2020, με όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, με συσκευές τελευταίας τεχνολογίας για την πλήρη και διαρκή πληροφόρηση που χρειάζεται ένας παίκτης.
Ηλεκτρονικοί υπολογιστές με πρόσβαση στο διαδίκτυο, 26 τηλεοράσεις full HD τοποθετημένες σε όλο το χώρο, με σύστημα τελευταίας τεχνολογίας matrix, αλλά και στατιστικά στοιχεία μέσω περιοδικών και εφημερίδων, δίνουν τη δυνατότητα στον παίκτη να παρακολουθεί ζωντανά τα παιχνίδια και να ενημερώνεται πλήρως για την αθλητική επικαιρότητα, παίζοντας τα παιχνίδια της αρεσκείας του.

Σε ξεχωριστή, ειδικά διαμορφωμένη πριβέ αίθουσα, θα βρείτε και αυτόματα μηχανήματα στοιχηματισμού VLTs (φρουτάκια) για να δοκιμάσετε την τύχη σας με μια διαφορετική εμπειρία διασκέδασης.

Το νέο Πρακτορείο ΟΠΑΠ μας υποδέχεται καθημερινά, με ευέλικτο ωράριο, από τις 9 το πρωί έως τις 11 το βράδυ, στην οδό Πιερίων 180, στο ρεύμα εξόδου από την πόλη της Βέροιας. Αισθάνεστε τυχεροί; Επισκεφτείτε το νέο πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Πιερίων! 

Δείτε φωτογραφίες:



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ