Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Νέα Νικομήδεια αποχαιρετάει τον Γιάννη Μπουτογλίδη

Ήταν πρωί του Σαββάτου 20 Ιουλίου, όταν μια απρόσμενη είδηση σόκαρε όχι μόνο την Ημαθία, αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο. Ο 21χρονος Γιάννης Μπουτογλίδης, ένα από τα πιο χαμογελαστά παιδιά της Βέροιας θα βρει τραγικό θάνατο με την μηχανή του. Ένας λάθος ελιγμός ήταν η αιτία να καρφωθεί επάνω σ'
ένα φορτηγό και να βρει ακαριαίο θάνατο. H απώλειά του βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία της Νέας Νικομήδειας, όπου και διέμενε ο άτυχος άνδρας. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 22 Ιουλίου και ώρα 6:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου της Νέας Νικομήδειας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Πραγματικά, δεν υπάρχουν λόγια! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

1 σχόλιο:

  1. Τελικά τα καλά παιδιά τα παίρνει νωρίτερα ο Θεός κοντά Του.
    Καλό Παράδεισο, Γιαννάκη!

    Συλλυπητήρια και την εξ ύψους παρηγορία στους οικείους του!

    Πάντως αυτά τα δίκυκλα, ιδίως μεγάλου κυβισμού, είναι πολύ επικίνδυνα. Όταν είσαι σε αμάξι, ό,τι λάθος και να κάνεις ή όσο και να μην σε προσέξουν, έχεις αρκετή φύλαξη/προστασία. Πάνω στην μοτοσυκλέττα είσαι τελείως ακάλυπτος και πολύ πιο ευάλωτος για τραυματισμούς ή και θάνατο.

    Αυτά τα έγραψα γιατί ήξερα τον αγαπητό Γιάννη, που δεν ήταν παιδί που έκανε τρέλλες, αλλά δεν έφτανε αυτό για να μην μαυροφορεθούν πρόωρα οι δικοί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ