Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπαρτζώκας: «Με αίσθημα ευθύνης και αισιοδοξία για την Ελλάδα και την Ημαθία μας... Ξεκινάμε!»

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Έλλη Δεληγιάννη, έφτασε το πρωί της Τετάρτης στη Βουλή, για τον ορκωμοσία των νέων Βουλευτών ο Τάσος Μπαρτζώκας. Ο νεοεκλεγείς, νεότερος και μόνος πρωτοεισερχόμενος βουλευτής Ημαθίας, λίγο πριν την ορκωμοσία, ανέβασε στα social media μια φωτογραφία με τη σύζυγό του, συνοδευόμενη από τη λεζάντα «Με αίσθημα ευθύνης και αισιοδοξία για την Ελλάδα και την Ημαθία μας... Ξεκινάμε!», θέλοντας με αυτήν την λακωνική αναφορά να δώσει το στίγμα του για την επόμενη μέρα, έχοντας στην πλάτη του την ευθύνη για την Ημαθία και την Ελλάδα και την εμπιστοσύνη χιλιάδων κόσμου που τον έστειλαν στο ελληνικό κοινοβούλιο για να τους εκπροσωπήσει. 
Όσον αφορά τις επόμενες μέρες, το έργο του Τάσου Μπαρτζώκα και των συναδέλφων του θα είναι βαρύ, καθώς επίκεινται οι προγραμματικές δηλώσεις και η ψήφος εμπιστοσύνης, αλλά και αμέσως μετά τα πρώτα νομοσχέδια της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Ο... παραδοσιακός καφές 
Αμέσως μετά την ορκωμοσία, ακολούθησε το... παραδοσιακό κέρασμα καφέ των Βουλευτών στους ανθρώπους που τους συνόδευαν. Η κάμερα του Apha εντόπισε τον Τάσο Μπαρτζώκα σε καφετέρια πλησίον της Βουλής, να απολαμβάνει τον καφέ του συντροφιά με τη σύζυγό του Έλλη και στενούς του φίλους και συνεργάτες, με τον βουλευτή να λέει στον δημοσιογράφο πως, ένας καφές είναι το λιγότερο που μπορεί να προσφέρει στους ανθρώπους αυτούς που τον στήριξαν και τον βοήθησαν για την εκλογή του.




2 σχόλια:

  1. Καλη θητεία στο νέο μας βουλευτή!!!
    Η Ημαθία σε στήριξε πολυ!!!
    Μην αλλάξεις, μείνε όπως εισαι!!!
    Καλο παιδι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο νέος θα κανει τη διαφορα!!!
    Αλλάξαμε γενιά, θελουμε νέο αίμα στη Βουλή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ