Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θανατηφόρο τροχαίο με μοτοσυκλέτα στον Παντελεήμονα

Μία ακόμα ψυχή χάνεται τόσο άδικα στην ελληνική άσφαλτο... 
Η θλίψη για τον χαμό ενός 31χρονου μοτοσυκλετιστή είναι ανείπωτη, αφού αποτελεί ακόμα ένα θύμα στον μακρύ κατάλογο των νεκρών της ασφάλτου. Ο νεαρός άνδρας  άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα τα ξημερώματα,
ύστερα από δυστύχημα που είχε στις 5 το πρωί. Η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε στην Παραλία του Παντελεήμονα Πιερίας ξέφυγε της πορείας της και προσέκρουσε στα μεταλλικά στηθαία και σε ένα δέντρο. Το φρικτό τροχαίο ανακινεί και πάλι το θέμα της ασφάλειας στους ελληνικούς δρόμους αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συμβαίνουν τα περισσότερα τροχαία στη χώρα μας. Σύμφωνα με την αστυνομία: «Σήμερα (5 Ιουλίου 2019) και ώρα 05.00 περίπου στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Παραλίας Παντελεήμονα – Πλαταμώνα στην Πιερία, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 31χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας και προσέκρουσε σε μεταλλικά στηθαία και δέντρο, με αποτέλεσμα αρχικά τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου οδηγού, που μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου αργότερα κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δίον – Ολύμπου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ