Πράξεις και όχι λόγια η Νίκη για την Κοινωνική Πολιτική και Υγεία - Συνάντηση με επιχειρηματίες


Η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για άτομα ευπαθών κοινωνικά ομάδων, είναι αναγκαία και επιβεβλημένη και αντικατοπτρίζει τις ενεργείς προσπάθειες κοινωνικής πολιτικής. Προτεραιότητα μου ήταν πάντα η ενεργή υποστήριξη και ενίσχυση δομών και φορέων που εξυπηρετούν αυτούς τους σκοπούς, με πράξεις και όχι λόγια. Η ανεργία και η ανέχεια έπληξε πρωτίστως το πιο ευπαθές και ευάλωτο κομμάτι πληθυσμού, αυτό που έχει και περισσότερο την καθημερινή ανάγκη όλων μας. 

Στην Ημαθία με την παντελή έλλειψη δομών δημόσιας ψυχικής υγείας, συμμετέχοντας ως Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου του ΚοιΣΠΕ Ημαθίας «Δεσμός» και σε συνεργασία με τον ΣΟΦΨΥ και λοιπούς φορείς και συλλόγους, αγωνίστηκα στην πράξη με άξονες το παρακάτω τετράπτυχο:
- Εργασία & Αποκατάσταση 
- Αξιοπρέπεια 
- Αυτονομία 
- Δικτύωση & Συνεργασία

Για τους λόγους αυτούς θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με στόχο:
- την παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας υψηλής ποιότητας για την κάλυψη των αναγκών του πληθυσμού της Ημαθίας, την ισότιμη πρόσβαση και τη διασφάλιση  των δικαιωμάτων τους
- τη δημιουργία, τον προγραμματισμό και την εκτέλεση προγραμμάτων πρόληψης των ψυχικών διαταραχών και προαγωγής της ψυχικής υγείας με ένα στρατηγικό σχεδιασμό επιστημονικά τεκμηριωμένο
- την προαγωγή και την επάνοδο των ασθενών στους κοινωνικούς τους ρόλους και την κοινωνική τους ενσωμάτωση και επανένταξη
- το δικαίωμα στην αποτελεσματική θεραπεία, το δικαίωμα στην καθημερινή ζωή στην κοινότητα και το δικαίωμα στην εργασία, καθώς αποτελούν αναφαίρετα δικαιώματα των ατόμων και πρέπει να διασφαλίζονται.

ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΣΑΣ!
ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ!

Συνάντηση με επιχειρηματίες

Συνάντηση ανταλλαγής απόψεων με επιχειρηματίες του Νομού είχε η υποψήφια βουλευτής Νίκη Καρατζιούλα. Στη συνάντηση μετείχαν μεγάλος αριθμός ονομάτων του επιχειρηματικού κόσμου του τόπου μας. Η συζήτηση είχε ως αντικείμενο τις πολιτικές που πρέπει να ακολουθηθούν ώστε οι επιχειρήσεις να μπουν σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων και δια του τρόπου αυτού να αρχίσει η οικονομική ανάκαμψη, η μείωση της ανεργίας και η κανονικότητα στη χώρα.
Από τις πολλές και ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις των παρισταμένων, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η τοποθέτηση του «πολιτικού της προϊσταμένου» Κώστα Καλαϊτζίδη, ο οποίος περιέγραψε με τα καλύτερα λόγια την πενταετή τους συνεργασία, μίλησε για τον δυναμισμό και την αποτελεσματικότητα της Νίκης και της ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Η στήριξη που απλόχερα παρείχαν στην υποψήφια βουλευτή Νίκη Καρατζιούλα είναι και η καλύτερη απόδειξη της εκλογικής της επιτυχίας.
Η Νίκη Καρατζιούλα πολιτικά ικανοποιημένη και ανθρωπίνως συγκινημένη, ζήτησε επανάληψη της συνάντησης όταν και εφ’ όσον οι πολίτες της Ημαθίας της αναθέσουν αυξημένες ευθύνες.


Λίγες ώρες αναμένουν από τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ