Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με πολλούς φίλους η προεκλογική συγκέντρωση του Κουτσουπιά στη Νάουσα

Σήμερα στις 20:00 στο cafe Poetry η ανοιχτή εκδήλωση στη Βέροια
Την Τετάρτη το πρωί 3/7 ο υποψήφιος βουλευτής κ. Φώτης Κουτσουπιάς επισκέφτηκε το κέντρο της Βέροιας. Ήρθε σε επαφή με νέους και με καταστηματάρχες σε εγκάρδιο κλίμα όπου συζήτησε τις καθαρές λύσεις
σύμφωνα με το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την τόνωση της αγοράς. Δέχθηκε τις ευχές τους για καλή επιτυχία την Κυριακή 7/7. Το απόγευμα διεξήχθη η προεκλογική του εκδήλωση στην γενέτειρά του την Νάουσα, στο Deluxe Boutique Hotel Palea Poli όπου ο Φώτης Κουτσουπιάς μίλησε στους συμπολίτες του, φίλους, υποστηρικτές και συγγενείς. 
Στην ομιλία του τόνισε τη μεγάλη σημασία όπου έχει η συγκεκριμένη εκλογική αναμέτρηση για τον τόπο και την επιτακτική ανάγκη που υπάρχει να επέλθει η πολιτική αλλαγή. Στόχος είναι να επανέλθει η Νάουσα στην αίγλη του παρελθόντος και της πρότερης οικονομικής άνθησης. Γνωρίζοντας καλά από παιδική ηλικία την Νάουσα και έχοντας οικογενειακούς δεσμούς να τον συνδέουν με την πόλη, ξέρει αρκετά καλά τα ζητήματα της τοπικής κοινωνίας. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις δυνατότητες που υπήρχαν στην Νάουσα για δουλειές όταν η αγροτική οικονομία, η βιομηχανία και ο τουρισμός της περιοχής ήταν ξακουστός σε πανελλαδικό επίπεδο και εξέφρασε την πρόθεσή του η περιοχή να επανέλθει στους πρότερους υψηλούς αναπτυξιακούς ρυθμούς.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: « Η Νάουσα είναι μια πόλη που θα ωφεληθεί τα μέγιστα από την εφαρμογή του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας που στοιχειοθετήθηκε με πρωτόγνωρη για τη χώρα διαδικασία. Η οργανωτικότητα και ο προγραμματισμός του επιτελείου και του ίδιου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη είναι οι εγγυήσεις για την επιτυχία αυτού του προγράμματος».

Τέλος, αναφέρθηκε στη μεγαλύτερη αξία και δύναμη αυτού του τόπου, το ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής που μένει αναξιοποίητο ενώ έχει τεράστιες δυνατότητες για εξέλιξη και ανάπτυξη, με κυβέρνηση που θα στέκεται συμπαραστάτης στις προσπάθειες του.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ