Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΚΕΠΑ power!

Με μια συμβολική χειρονομία με ενωμένες γροθιές, ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος και η Νανά Καραγιαννίδου έστειλαν το μήνυμα για τις εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού. Η γνωστή χειρονομία, μπορεί να προέρχεται από τους επαγγελματίες μποξέρ της δεκαετίας του '70 που άγγιζαν τα γάντια τους πριν από τον
μεταξύ τους αγώνα, ο Λεωνίδας και η Νανά όμως είναι συμπαίκτες στην ίδια ομάδα, στην ομάδα της ΚΕΠΑ, που μόλις ξεκίνησε τον «αγώνα» των εκδηλώσεων και δράσεων του φετινού καλοκαιριού.
Ο Πρόεδρος της ΚΕΠΑ, ο οποίος είδε την εμπιστοσύνη του κόσμου να ανανεώνεται προς το πρόσωπό του, καθώς εξελέγη και πάλι δημοτικός σύμβουλος της Βέροιας, μαζί με την υπεύθυνη προγραμματισμού, παρουσίασαν στην Ραχιά, το θερινό πρόγραμμα της ΚΕΠΑ και τις δράσεις της επιχείρησης. «Κάθε χρόνο προσπαθούμε να κάνουμε τα Φεστιβάλ όλο και καλύτερα, έχοντας δίπλα μας συνεργάτες για... επικίνδυνες αποστολές! Που εργάζονται πολύ περισσότερες ώρες, προκειμένου να βγαίνει πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η μεγαλύτερη επιβράβευσή μας; Η ικανοποίηση και η ανταπόκριση του κόσμου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ακριβόπουλος.

1 σχόλιο:

  1. Παιδιά λείπει από την παρέα ο ηγέτης ο Καμπούρης.....Που βρίσκεται αυτό το παλικάρι ?....μας λείπει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ