Quantcast

http://picasion.com/

Έκτακτο: Υφυπουργός Οικονομικών ο Απόστολος Βεσυρόπουλος

Τεράστια αναγνώριση για τον "ψηλό" - Μεγάλη τιμή για την Ημαθία
Ανακοινώθηκε πριν από λίγο η σύνθεση της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα. Αμέσως μετά την ορκωμοσία του, ο Πρωθυπουργός ξεκίνησε συσκέψεις με τους στενούς
συνεργάτες και τηλεφωνικές επαφές προκειμένου να συμπληρώσει το παζλ του νέου υπουργικού συμβουλίου. Στην Ημαθία, με αγωνία περιμέναμε από νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας 8/7 την επιβεβαίωση των πληροφοριών που ήθελαν τον Απόστολο Βεσυρόπουλο να αναλαμβάνει θέση στο Οικονομικό Επιτελείο (δείτε το ρεπορτάζ του veriotis.gr εδώ).

Τελικά, το πολυαναμενόμενο τηλεφώνημα έγινε, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προτείνει στον πρώτο σε σταυρούς Ημαθιώτη βουλευτή τη θέση του υφυπουργού στο υπουργείο Οικονομικών με υπουργό τον Χρήστο Σταϊκούρα.

Πριν από λίγα λεπτά η υπουργοποίηση του Βεσυρόπουλου ανακοινώθηκε και επισήμως ανάμεσα στα ονόματα που συνθέτουν το νέο Υπουργικό Συμβούλιο.

Πρόκειται για τεράστια επιτυχία και τιμή για τον κ. Βεσυρόπουλο, αλλά και για την Ημαθία. Ο μόνος εν ενεργεία βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια, ήταν αναπληρωτής Τομεάρχης οικονομικών του κόμματος και η υπουργοποίησή του δεν έρχεται ως έκπληξη, αλλά ως αναγνώριση της τεχνογνωσίας του στα φορολογικά θέματα και ως δικαίωση της άοκνης προσπάθειας και της εργατικότητάς του.

Καλή, παραγωγική θητεία και εις ανώτερα!

2 σχόλια:

  1. Τεχνογνωσία και τρίχες κατσαρές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα ρε Βεροιαρα, υπουργαρες παντού γιατί με τον ΣΎΡΙΖΑ τους κάνανε κανένα διμηνακι οι άλλοι πούλησαν την Μακεδονία, πάμε δυνατά για τετραετία δυνατή να αλλάξω η ζωή μας. Όχι άλλο μιζέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ