Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Φρενίτιδα» για τη Βερβερίτσα στο Άλσος

Sold out
Το «νέο» κυκλοφόρησε από νωρίς. Η «Βερβερίτσα» θα ερχόταν τέλη Ιουλίου στη Βέροια και οι πρώτες αντιδράσεις του κόσμου ξεκίνησαν την επόμενη κιόλας ημέρα, με τα τηλέφωνα στα γραφεία της ΚΕΠΑ να «σπάνε» και τον κόσμο να ρωτάει από που μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια για την πολυδιαφημιζόμενη φαρσοκωμωδία του Νίκου Μουτσινά. Μέχρι που η παράσταση σχεδόν «ξεπούλησε» λίγες ώρες πριν την έναρξη. Αυτό που ακολούθησε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιουλίου στην είσοδο του θεάτρου «Μελίνα Μερκούρη» στο Άλσος Παπάγου, χρόνια είχαμε να το δούμε και μόνο από κάποια συναυλία, άντε και από το «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή».
Ορδές κόσμου έφταναν από νωρίς στο θέατρο προκειμένου να εξασφαλίσουν μια καλή θέση αλλά και ένα από τα 100 τελευταία... μαγικά εισιτήρια που είχαν μείνει. Τα γέλια ασταμάτητα και η πλειοψηφία του κόσμου έφυγε από το θέατρο δηλώνοντας καταευχαριστημένο και λέγοντας πως γέλασαν με την ψυχή τους και πως χρόνια είχαν να διασκεδάσουν έτσι. Κάποιοι βέβαια είπαν πως έφυγαν με πονοκέφαλο! Όπως και να' χει, το φαινόμενο «Βερβερίτσα» ήρθε και... χτύπησε και τη Βέροια και πρόσθεσε στην ιστορία του Άλσους και του καλοκαιρινού προγράμματος της ΚΕΠΑ, άλλη μια sold out παράσταση.










2 σχόλια:

  1. Άμα ερχόταν κανένα σοβαρό θέαμα όμως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .....εγώ πάντως που το είδα διαπίστωσα πολύς λόγος για κάτι επιεικώς μέτριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ