Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φονικό το πέρασμα της κακοκαιρίας στη Β. Ελλάδα

6 νεκροί στη Χαλκιδική - Από παθολογικά αίτια o θάνατος ηλικιωμένου στην Ημαθία
Τραγικός ήταν ο απολογισμός της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε το βράδυ της Τετάρτης τη Β. Ελλάδα. Η πολύπαθη Χαλκιδική ωστόσο ήταν αυτή που δέχθηκε το ισχυρότερο πλήγμα, καθώς εκτός
από ανυπολόγιστες υλικές ζημιές, καταστροφές και πλημμύρες, δυστυχώς μετράει 6 νεκρούς, ανάμεσά τους και δύο παιδιά αλλά δεκάδες τραυματίες, από πτώσεις δέντρων ή αντικειμένων.

Στην Ημαθία, υπήρχαν αρχικά αναφορές για έναν ηλικιωμένο στη Νικομήδεια, ως ακόμα ένα θύμα της σφοδρής κακοκαιρίας. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ο ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας, δε χτυπήθηκε όμως από κάποιο δέντρο ή αντικείμενο, καθώς πέθανε από παθολογικά αίτια, εξαιτίας προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε και σύμφωνα με τις αρχές, δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στα θύματα της κακοκαιρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ