Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επίσκεψη «αστραπή» του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βέροια - Δείτε το φωτορεπορτάζ

Τι έγινε εκείνο το μισάωρο στην Ελιά;
Επίσκεψη «αστραπή», περίπου μισής ώρας, πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής 5 Ιουλίου 2019 στη Βέροια ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επέλεξε να ολοκληρώσει την προεκλογική του εκστρατεία από
την Κεντρική Μακεδονία, περιοδεύοντας το απόγευμα σε τρεις πόλεις πριν καταλήξει το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Λίγο μετά τις 18:00, έφτασε στην πάρκο της Ελιάς, όπου εκεί τον περίμεναν οι 6 υποψήφιοι βουλευτές Ημαθίας με τα επιτελεία τους, όλα τα «γαλάζια» στελέχη του νομού, καθώς και πολύς κόσμος που θέλησε να τον δει από κοντά, να του ευχηθεί καλή επιτυχία και να βγει μαζί του φωτογραφία. 
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας Παναγιώτης Παλπάνας, διαβεβαιώνοντάς τον πως «οι υποψήφιοι βουλευτές, έχουν οργώσει όλο το νομό, έχουν σπείρει και περιμένουν την Κυριακή τη σοδειά, που θα σας αναδείξει Πρωθυπουργό και τη ΝΔ αυτοδύναμη».
Απευθυνόμενος στον κόσμο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τους κάλεσε όλους στην κάλπη την Κυριακή, δηλώνοντας πεπεισμένος πως η Μακεδονία θα στείλει το ηχηρό μήνυμα για πολιτική αλλαγή και ισχυρή ΝΔ. «Να εμπιστευθείτε τη μεγάλη μας παράταξη και να μας δώσετε τη δύναμη. Από σήμερα τα μεσάνυχτα εγώ και οι υποψήφιοι σιωπούμε και η ευθύνη περνάει σε εσάς. Να κάνετε την επιλογή με την καρδιά και το μυαλό και είμαι σίγουρος πως η Ελλάδα την Κυριακή το βράδυ θα αλλάξει σελίδα», είπε μεταξύ άλλων, ευχόμενος καλό αγώνα σε όλους και αποχώρησε εν μέσω εναγκαλισμών, χειροκροτημάτων και selfies από τη Βέροια. Δείτε βίντεο και το φωτορεπορτάζ:
















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ