Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με αγιασμό η επίσημη «πρώτη» της «Βασίλισσας» στο Ταγαροχώρι

Με επιτυχία και με την συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοιχτή προπόνηση στο κοινό για την ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια 2019 στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου. Στη συγκέντρωση που προηγήθηκε παρευρέθηκαν τα μέλη της διοίκησης, το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδος. Ανάμεσα τους και οι 5 καινούργιοι παίκτες που προστέθηκαν στο δυναμικό της ομάδας. Συγκεκριμένα, στο Ταγαροχώρι συμμετείχαν οι: Αλέξανδρος Βεργώνης, Αλέξανδρος Ζούρκος, Αργύρης Μουρατίδης, Αστέριος Μουχάλης, Γιάννης Ιωάννου, Γιώργος Σκαθαρούδης, Γιώργος Μπλέτσας, Γιώργος Βασίλτσης, Δημήτρης Μεληκιώτης, Δημοσθένης Χαντζάρας, Δούκας Λεφίδης, Λάμπρος Ταϊρης, Πρόδρομος Μπλατσιώτης, Σάκης Κανούλας, Κώστας Τρούπκος, Στέλιος Μαραγκός και οι νεοαποκτηθέντες Μαρσέλο Πέντα, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Νίκος Ζούρκος, Αλμπέρτο Σιμόνι και Βασίλης Τσιμόπουλος. Επίσης, σύσσωμη η διοίκηση της «Βασίλισσας του Βορρά» έδωσε το «παρών», ενώ πριν την πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός.

Δείτε φωτογραφίες:

























1 σχόλιο:

  1. Και να θέλαμε να στηρίξουμε, ΔΕΝ πρόκειται να το κάνουμε. Όποιος δεν καταλαβαίνει, από τις φωτογραφίες, ότι μιλάμε για την Αθλητική Ένωση Κλεάνθους, ας συνεχίσει να στηρίζει την επικοινωνιακή κωλοτούμπα με τους δήθεν χάκερς της επίσημης ανακοίνωσης... Ήδη η πρώτη προπόνηση έγινε απουσία θεατών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ