Διέρρηξαν το σπίτι του Άγγελου Τόλκα - Άμεση παρέμβαση του Χρυσοχοΐδη

Μια διάρρηξη που σημειώθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στην κατοικία του πρώην υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ Άγγελου Τόλκα στην οδό Τσόχα στους Αμπελοκήπους της Αθήνας φαίνεται να ήταν μια από τις βασικές αιτίες της αιφνιδιαστικής επίσκεψης –στις 7 το πρωί της Δευτέρας – του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής. Κι αυτό για να ελέγξει την κατάσταση που επικρατεί στα Τμήματα Ασφαλείας στην Αθήνα, όπως και σε άλλες αστυνομικές υπηρεσίες στη περιοχή, που είχαν αποψιλωθεί κι αποδυναμωθεί τους τελευταίους μήνες επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ . Μάλιστα πολλά από αυτά λόγω έλλειψης προσωπικού έμεναν κλειστά τις βραδινές ώρες!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ Χρυσοχοϊδης εκφράζει συχνά την απογοήτευση του για την εικόνα διάλυσης που βρήκε στην ΕΛ.ΑΣ κι επιχειρεί την ενίσχυση των υπηρεσιών που ασχολούνται με την ασφάλεια των πολιτών, προχωρώντας σε αιφνιαδιαστικούς ελέγχους, όπως αυτόν στους Αμπελοκήπους.

Η διάρρηξη στην κατοικία του κ. Τόλκα έγινε μετά από θραύση κλειδαριάς και πόρτας διαμερίσματος κι αφαιρέθηκε μικρό χρηματικό ποσό κι ορισμένα έγγραφα. Οι άγνωστοι διαρρήκτες φαίνεται τις ίδιες ώρες να είχαν προχωρήσει σε διάρρηξη ιατρείου στο ισόγειο του ίδιου κτιρίου.

1 σχόλιο:

  1. Τα καλώς συναγμένα έχεις τα μισά. Τα κακώς συναγμένα κι εσύ κι αυτά.
    (ελληνική παροιμία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ