Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι πρώτες κινήσεις της Νίκης Αγκαθιάς

Πυρετός διεργασιών στην ομάδα της Ημαθίας
Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας παραμονής του Σταύρου Κωστογλίδη (φωτό), το βάρος στη Νίκη Αγκαθιάς πέφτει στο σχεδιασμό της ομάδας της επόμενης χρονιάς. Οπως έχει ήδη καταγραφεί, το πλάνο πάνω στο οποίο θα χτιστεί η Νίκη Αγκαθιάς είναι νεαροί αξιόλογοι, ταλαντούχοι και εξελίξιμοι, πάνω στους οποίους η ομάδα θα επιχειρήσει να στηριχθεί. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν επιτευχθεί συμφωνίες με τους Κώστα Σοφιανίδη (18χρ, μέσος), Θανάση Τσιότρα (20χρ, αμυντικός), οι οποίοι έρχονται από τη Βέροια ο πρώτος ως δανεικός και ο δεύτερος ως ελεύθερος. Παίκτης της Νίκης Αγκαθιάς πρέπει να θεωρείται, επίσης, και ο Σοφοκλής Ράδης (21χρ, αμυντικός), ο οποίος έχει, επίσης, προϋπηρεσία στη Βέροια, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν ο ΑΟ Παλαιόχωρας.

Συμφωνία υπάρχει και με τον 21χρονο μέσο Κοσμά Ευθυμίου (πέρσι στον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας, θητεία στη Γ’ Εθνική με Ερμή Αμυνταίου, Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων), όπως, επίσης, και με τον 20χρονο επιθετικό Τάσο Καραγιάννη (πέρσι στον Εδεσσαϊκό). Προχωρημένες επαφές υπάρχουν και με τον 21χρονο αμυντικό Διονύση Τσιούχα, ο οποίος αγωνίστηκε στον Πιερικό, ωστόσο, δεν έχει κλείσει ακόμη.

Ζεστό ενδιαφέρον υπάρχει για τον τερματοφύλακα Στέφανο Γιώτα, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι σε Αρη Παλαιοχωρίου αρχικά και ΑΣ Γιαννιτσά στη συνέχεια και ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. Εξέλιξη στη συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται πιθανώς εντός της εβδομάδας.

Σε ό,τι αφορά το περσινό έμψυχο δυναμικό, μέχρι στιγμής είναι δεδομένο πως παραμένουν και για τη νέα χρονιά οι Λάζαρος Τριανταφυλλίδης και Λευτέρης Κίτσας.


Πηγή

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ