Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεγάλη επιτυχία για το ποδόσφαιρο της Ημαθίας

Αυξάνει την εκπροσώπηση της στα Εθνικά Πρωταθλήματα η διαιτησία της Ημαθίας. Έπειτα από την σημερινή ανακοίνωση που έγινε από την κεντρική επιτροπή διαιτησίας με ευκολία θα μπορούσε κάποιος να υποστηρίξει ότι μεγάλη κερδισμένη είναι η ΕΠΣ Ημαθίας. Δεν είναι μόνο ότι διατήρησε όλους τους
διαιτητές κι επόπτες στις κατηγορίες που αγωνίζονταν κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο (κάτι το οποίο δείχνει ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά από την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Ημαθίας) αλλά κι από τους μόλις πέντε διαιτητές οι οποίοι ανήλθαν στην Super League 1 οι δύο είναι από την Ημαθία. Πρόκειται για τον Δημήτρη Καραντώνη ο οποίο επανέρχεται έπειτα από ένα χρόνο απουσίας αλλά και για τον "νέο" στη κατηγορία Δημήτρη Μαλούτα οι οποίοι μαζί με τον παραμένοντα βοηθό διαιτητή Καραγκιζόπουλο Ιωάννη θα εκπροσωπήσουν την Ημαθία στο κορυφαίο τη τάξη πρωτάθλημα της Ελλάδος. Εξάλλου στη Super League 1 υπάρχει κι ο επίσης Ημαθιώτης Βρέσκας Γεώργιος ο οποίος όμως εκπροσωπεί την ΕΠΣ Πιερίας.
Αναλυτικά οι κατηγορίες στις οποίες θα αγωνίζονται οι διαιτητές της Ημαθίας είναι οι εξής:


Super League 1:
Διαιτητές: Καραντώνης Δημήτριος, Μαλούτας Δημήτριος
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος Ιωάννης

Super League 2:
Διαιτητές: Μελιτζανίδης Γεώργιος (ανήλθε)
Βοηθοί: Χριστοδούλου Γεώργιος (ανήλθε), Γιάντσης Κωνσταντίνος (παραμένει), Παπαδάκης Αθανάσιος (παραμένει)

Football League:
Διαιτητές: Παυλίδης Χρήστος (παραμένει)
Βοηθοί: Νησελίδης Αθανάσιος (παραμένει), Πίττος Κωνσταντίνος (παραμένει)

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ