Quantcast

http://picasion.com/

Η λύση για κουνούπια, έντομα και ερπετά βρίσκεται στα ΑΓΡΟΕΦΟΔΙΑ

Φέτος το καλοκαίρι ξενοιάστε από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, με την πλήρη σειρά προϊοντων για την αντιμετώπιση εντόμων και ερπετών στο δίκτυο καταστημάτων ΑΓΡΟΕΦΟΔΙΑ.
DOBOL MICROEMULSION (ME) 100cc: Εντομοκτόνο συμπυκνωμένο σκεύασμα με
τριπλή δράση για άμεση καταπολέμηση. Ο συνδυασμός τριών δραστικών ουσιών αποδίδει δραστικά και άμεσα στην καταπολέμηση βαδιστικών και ιπτάμενων εντόμων. Ένα ιδιαίτερα ισχυρό και δραστικό προϊόν. ΣΤΟΧΟΙ: Ακάρεα, κοριός, ψύλλος, μυρμήγκι, κατσαρίδα, αράχνη, κουνούπι, κουνούπι τίγρης, σκνίπα, μύγα, σφήκα

SERPA GEL ULTRA 10gr: Ετοιμόχρηστο εντομοκτόνο σκεύασμα σε μορφή gel για την καταπολέμηση όλων των ειδών κατσαρίδας. Αξιόπιστη, διαχρονική επιλογή για αποτελεσματική καταπολέμηση όλων των ειδών τις κατσαρίδες σε εσωτερικούς χώρους, σπίτια και επαγγελματικούς χώρους.

DOBOL ANT GEL PRO (RB) 15gr: Ετοιμόχρηστο εντομοκτόνο σκεύασμα σε μορφή gel για την καταπολέμηση μυρμηγκιών. Ένα αποκλειστικά επαγγελματικό προϊόν για τη δραστική αντιμετώπιση των μυρμηγκιών.

IKEBANA RTU: Ετοιμόχρηστο φυτοπροστατευτικό σκεύασμα τριπλής δράσης. Ισχυρό και αποτελεσματικό ετοιμόχρηστο σκεύασμα σε μορφή ψεκαστικού διαλύματος με τριπλή δράση εντομοκτόνο, ακαρεοκτόνο, μυκητοκτόνο. ΣΤΟΧΟΙ: Έντομα, μύκητες, ακάρεα

SNAKE OUT: Συσκευή με απωθητική σκόνη, για φίδια. Είναι μήκους 33cm και αιχμηρό στο κάτω άκρο για πάκτωση στο έδαφος. Δρα ως φυσικό εμπόδιο επιδρώντας στο νευρικό σύστημα των ερπετών (όργανο Jacobson) τρέποντας τα σε φυγή. Προστατεύει επιφάνεια 25-30τ.μ. Είναι προϊόν έτοιμο για χρήση που έχει διάρκεια 3 μήνες. Διατίθεται ανταλλακτική απωθητική σκόνη για επαναχρησιμοποίηση της συσκευής.

MARGOSA (GR): Απωθητικό σκεύασμα για την απώθηση φιδιών και άλλων ερπετών. Για προληπτική και κατασταλτική χρήση. Εκλύει χαρακτηριστική οσμή που απωθεί.

ΑΓΡΟΕΦΟΔΙΑ 
Πέντε καταστήματα στη διάθεσή σας!

BΕΡΟΙΑ: Ν.Π.Ο. ΒΕΡΟΙΑΣ - ΝΑΟΥΣΑΣ Τηλ. 2331020820
ΝΑΟΥΣΑ: Σ.Σ ΝΑΟΥΣΑΣ Τηλ 2332042622
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: 1ο χλμ. Π.Ε.Ο. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΒΕΡΟΙΑΣ Τηλ. 2333024098
ΕΔΕΣΣΑ: 4ο χλμ. ΕΔΕΣΣΑΣ - ΡΙΖΑΡΙΟΥ Τηλ 2381026878
ΑΙΓΙΝΙΟ: Σ.Σ. ΑΙΓΙΝΙΟΥ Τηλ. 2353022040

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ