Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λαμπρή υποδοχή της εικόνας της Παναγίας Σουμελά στην Κοζάνη

Την Κυριακή 23 Ιουνίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Σωματείου Παναγία Σουμελά κ. Γεώργιο Τανιμανίδη και άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μετέφερε την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Βαζελώνος, επί τη εορτή του Γενεθλίου του Τιμίου Προδρόμου. Μαζί με την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά μεταφέρθηκαν και οι Ιερές Εικόνες του Αγίου Γεωργίου του Περιστερεώτα από την Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας και της Παναγίας Γουμεράς από την Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου.

Τα Ιερά Σεβάσματα του Πόντου υποδέχθηκε ο οικείος Ιεράρχης Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος, επικεφαλής κλήρου και λαού. Μετά την υποδοχή τελέστηκε Δοξολογία και ο Σεβ. Μητροπολίτης Κοζάνης κ. Παύλος εξέφρασε την συγκίνηση του και τις ευχαριστίες του προς τον Σεβ. Μητροπολίτη Βεροίας καθώς και τους εκπροσώπους των Ιερών Προσκυνημάτων και ευχήθηκε η χάρις των Αγίων Εικόνων να διατηρεί ενωμένους όλους τους απανταχού Ποντίους, ενώ ο Σεβ. Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων ευχαρίστησε με την σειρά του για την πρόσκληση. Δείτε φωτογραφίες:











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ