Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ακούσαμε κάτι ιστορίες στη Μπαρμπούτα...

Δια στόματος «Lupus in fabula»
Πότε ήταν η τελευταία φορά που σας διηγήθηκαν μια καλή ιστορία; Ή μάλλον μια ιστορία που σας τη διηγήθηκαν τόσο καλά, τόσο εκφραστικά, που νιώσατε ότι «βουτήξατε» μέσα της; Για εμάς ήταν χθες, αργά το βράδυ της Κυριακής στη Μπαρμπούτα, όπου
μαζευτήκαμε μπροστά από την Εβραϊκή Συναγωγή, καθίσαμε σε καρέκλες, στα σκαλάκια και στα πεζούλια των σπιτιών και ακούσαμε ιστορίες για μεγάλους... αστείες, τρυφερές, αληθινές, φανταστικές... τρομακτικές, που παρέλασαν μπροστά από τα μάτια και τα αυτιά μας δια στόματος «Lupus in fabula». Μιας παρέας αφηγητών από τη Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Αδαμίδης, η Μαρίνα Αντωνοπούλου και η Ελένη Καλογιαννίδου, που ήρθαν στο Εύηχο Φεστιβάλ της Βέροιας με την παράσταση «Στα αστεία και στα σοβαρά!», για να ξεδιπλώσουν τις ιστορίες τους και να πλημμυρίσουν με τις αφηγήσεις τους τη Μπαρμπούτα. Συντροφιά τους, στη μουσική συνοδεία, η Λίνα Παλερά. Δείτε φωτογραφίες:













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ