Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Λιώσαμε» με τις μούσες του «VOICE city»

Ραντεβού απόψε στην Έλλης
Οι πόρτες του «VOICE city» για την καλοκαιρινή σεζόν άνοιξαν, με το παλατάκι του πεζόδρομου της Έλλης να γίνεται σημείο αναφοράς στη νυχτερινή διασκέδαση της Βέροιας και αυτό το καλοκαίρι! Ανανεωμένο σούπερ φευγάτο και καλοκαιρινό πρόγραμμα, παλιοί αγαπημένοι αλλά και νέοι καλλιτέχνες, άψογη εξυπηρέτηση και δροσερά χαμόγελα. Το τελευταίο ειδικά, το χρεώνουμε στις... πριγκίπισσες του παλατιού, τις όμορφες γυναικείες παρουσίες που επέλεξε το «VOICE city» να έχει δίπλα του.
Φτάνοντας, από την είσοδο ακόμα, θα λιώσετε με τα χαμόγελα των κοριτσιών στην υποδοχή, που θα σας καλωσορίσουν στον κόσμο του «VOICE city», εκεί που θα ξεφύγετε μέχρι το πρωί διασκεδάζοντας! Η συνέχεια ανήκει στα κορίτσια στο μπαρ, στην εξυπηρέτηση αλλά και στα γυναικεία καλλιτεχνικά ονόματα που ανεβαίνουν στην πίστα και «τα σπάνε»! Η επιλογή και αυτή τη σεζόν ήταν απόλυτα πετυχημένη, με το καλοκαίρι στο «VOICE city» να αναμένεται... καυτό!!!

Αυτά συμβαίνουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο παλάτι της οδού Έλλης!
Τηλ. κρατήσεων: 6984 633 857 - 6984 752 117 (what's up)

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ