Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (17/6 - 23/6)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Ερμής και ο Άρης στον Καρκίνο, συναντιούνται την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019, σχηματίζοντας Σύνοδο! Μία δυναμική όψη, που μας δίνει ευστροφία, θέληση, διανοητικότητα, ενέργεια, αποτελεσματικότητα, ορμητικότητα, αποφασιστικότητα και

δύναμη! Θα μπορέσουμε με τους παραπάνω τρόπους να δράσουμε, ώστε να εκπληρώσουμε σημαντικούς στόχους και επιθυμίες. Όσοι περάσαμε δυσκολίες στο παρελθόν, αλλά δώσαμε έντιμη προσπάθεια και αγώνα, καταφέρνουμε να ανταμειφθούμε και να αγγίξουμε την ουσιαστική επιτυχία!

♈ Κριός

Γενικά

Η εβδομάδα είναι έντονη και οι καβγάδες δεν λείπουν, ήδη από το ξεκίνημά της αγαπητέ μου Κριέ. Θα είσαι αρκετά πιο ευερέθιστος συναισθηματικά και οι αντιδράσεις σου θα είναι απότομες και παρορμητικές, αυτό είναι κάτι που πρέπει να το προσέξεις για να αποφύγεις τις διενέξεις με πρόσωπα της εργασίας αλλά και της οικογένειας. Νιώθεις γύρω σου ότι όλοι ξύνουν τα νύχια τους για καβγά και ότι το κλίμα είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Συγκρατήσου και επωφελήσου των ευκαιριών για μετακινήσεις, επαφές, μηνύματα που αφορούν την αισθηματική σου ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκετά ενδιαφέρουσα θα είναι η αισθηματική σου ζωή, αφού η αντίθεση Αφροδίτης – Δία που γίνεται στο τέλος της εβδομάδας σου δίνει την ώθηση για να περάσεις καλά, να κάνεις μία νέα γνωριμία (αν είσαι χωρίς σχέση) αλλά και να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Τόλμησε αυτό που θέλεις πολύ και ναι, θα το έχεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το σκληρό ανταγωνιστικό κλίμα στα επαγγελματικά σου σε εξοργίζει και σε οδηγεί κάπως στα άκρα! Μην μπαίνεις σε παιχνίδια που δεν έχουν νόημα και προστάτεψε την εργασία σου από παρασκήνια και κουτσομπολιά! Στα οικονομικά υπάρχει μία «ρέντα» που πρέπει να αξιοποιήσεις ανάλογα.

♉ Ταύρος

Γενικά

Η νέα εβδομάδα σε βοηθά να εκπληρώσεις έναν στόχο ή μία βαθύτερη επιθυμία σου αγαπητέ μου Ταύρε. Έχεις προσπαθήσει πολύ για να πας μπροστά και τώρα έφτασε η ώρα της ανταμοιβής σου! Στις προκλήσεις της εβδομάδας είναι ότι θα υπάρξουν κάποιες σκληρές λεκτικές αντιπαραθέσεις με το περιβάλλον σου οι οποίες μπορεί να σε κάνουν να πάρεις αποφάσεις σκληρές! Μην αφήσεις την τόλμη και το ρίσκο να σε παρασύρουν σε λανθασμένες ενέργειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία σχέση σου παίρνει τώρα μία πιο σοβαρή μορφή και νιώθεις γαλήνια και αρμονικά, ενώ σου φεύγουν και οι ανασφάλειες που διατηρούσες ως σήμερα. Γενικότερα Ταυράκι μου αυτές τις μέρες μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον και την προοπτική της αισθηματικής σου ζωής και αυτά ακριβώς τα σχέδια να δεις να γίνονται και πραγματικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν λείπουν οι εντάσεις από τα επαγγελματικά σου και αν είναι κάτι αυτό που πρέπει να αποφύγεις είναι την βιασύνη σε συζητήσεις, αποφάσεις και συμφωνίες που έχουν επιρροή στο μέλλον. Στα οικονομικά υπάρχουν ευκαιρίες για κέρδη, υπάρχουν όμως και σπατάλες, γιατί η Πανσέληνος στον Τοξότη σε κάνει να λειτουργείς κάπως ασυγκράτητα με το χρήμα!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Εβδομάδα με Πανσέληνο στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου τον Τοξότη, έτσι εσύ αγαπητέ μου Δίδυμε ξεκινάς την εβδομάδα σου με πάθος και ένταση. Σημαντικές εξελίξεις θα έχεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, όπου αυτό το φεγγάρι σου δίνει την τύχη να προχωρήσεις μπροστά σε νέα σχέδια... Μην βιάζεσαι ωστόσο για μεγάλα βήματα γιατί θα αποδειχθούν λανθασμένα. Στα οικονομικά σου υπάρχει έντονη πίεση και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι ανασφάλεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο σου και αυτή την εβδομάδα σχηματίζει αντίθεση με τον Δία... Η Διάθεσή σου είναι να τολμήσεις στο διαφορετικό, να τολμήσεις στην ανανέωση με λίγα λόγια να πάρεις τα ρίσκα σου! Η πανσέληνος που γίνεται στον Τοξότη σε αιφνιδιάζει με όμορφο τρόπο αρκεί να τολμήσεις να πεις το «ναι» σε μία αισθηματική πρόκληση που θα προκύψει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι βέβαιο ότι χρειάζεται να κάνεις πολύ προσεχτικές επιλογές στα επαγγελματικά σου, τα οποία μάλιστα αυτές τις μέρες χαρακτηρίζονται από αστάθειες... Τα μεγάλα σχέδια που κάνεις, θα πάρουν λιγάκι το χρόνο τους μέχρι να γίνουν πραγματικότητα. Στα οικονομικά δέχεσαι πιέσεις.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Είναι γνωστό ότι είσαι από τα ζώδια που συχνά σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου και τα παίρνεις όλα πολύ προσωπικά... Αυτή την εβδομάδα όμως σκληραίνεις, αντιδράς, θυμώνεις, ξεσπάς και απογοητεύεσαι... Ο Ερμής και ο Άρης από το ζώδιο σου σχηματίζουν αντίθεση με τον Πλούτωνα και ναι υπάρχουν αποκαλύψεις που σε σοκάρουν, βγάζουν στο φως της επιφάνειας την αλήθεια και σου προκαλούν ένταση. Ωστόσο μέσα από αυτό το πιεστικό κλίμα καταφέρνεις και βρίσκεσαι ωφελημένος γιατί διατηρείς κοντά σου μόνο ότι έχει αξία. Επιπλέον ο Ήλιος εισέρχεται στις 21 του μήνα στο ζώδιο σου, η περίοδος των γενεθλίων σου ξεκινά και έχεις κάθε ευκαιρία για να κοιτάζεις ελπιδοφόρα μπροστά! Σημαντικές ευκαιρίες σου δίνονται για την επαγγελματική σου πορεία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν μπορώ να πω ότι ο αισθηματικός σου τομέας σε καλύπτει και σε γεμίζει πλήρως αυτό το διάστημα. Μάλιστα θα χρειαστεί να δείξεις και προσοχή σε λόγια και σε συζητήσεις που θα φέρουν ρήξη και απογοήτευση! Ίσως ανακαλύψεις ότι ένας άνθρωπος είναι διαφορετικός από ότι πίστευες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία σου δίνονται δυνατότητες ανανέωσης και προόδου έστω και αν οι συνθήκες των επαγγελματικών σου συνεργασιών δεν είναι και οι καλύτερος για την ώρα! Στα οικονομικά σου δεν έχεις σπουδαίες μεταβολές!

♌ Λέων

Γενικά

Η νέα εβδομάδα φέρνει μαζί της μία ερωτική για σένα Πανσέληνο στο ζώδιο του Τοξότη, όπου φέρνει την τόλμη, το ρίσκο, την υπερβολή της και τα παιχνίδια της, τα οποία θα σε αναστατώσουν με τρόπο ευχάριστο και θα σε κάνουν να ξεφύγεις από τα τετριμμένα. Επιπλέον σου δίνεται και η δυνατότητα να κυνηγήσεις λίγο παραπάνω τις επιθυμίες σου, αλλά και να γνωρίσεις νέο κόσμο. Πιο πιεστικές θα είναι οι συνθήκες στην εργασία σου, όμως με μία καλή διαχείριση χρόνου δεν έχεις κάτι να φοβηθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ερωτικό πάθος φουντώνει αυτή την εβδομάδα αγαπημένε μου Λέοντα με την Πανσέληνο στον Τοξότη, ετοιμάσου για μεγάλες στιγμές που θα σε βγάλουν από την ρουτίνα σου! Το πρώτο φεγγάρι του καλοκαιριού σε φουντώνει με πόθο αλλά και με διάθεση για ρίσκο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν σε βλέπουν όλοι με καλό μάτι στα επαγγελματικά και ούτε έχουν τις καλύτερες προθέσεις απέναντί σου, αυτό είναι κάτι που θα το καταλάβεις τις ημέρες που ακολουθούν και θα ζοριστείς ψυχολογικά. Στα οικονομικά σου δεν υπάρχουν σπουδαίες μεταβολές, ωστόσο οι απαιτήσεις είναι αυξανόμενες.

♍ Παρθένος

Γενικά

Η εβδομάδα σου ξεκινά με συναισθηματική ένταση γιατί η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη, σε κάνει αρκετά πιο υπερβολικό στις αντιδράσεις σου! Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σου ζωή, σε οδηγούν σε σπατάλες, που ναι μεν τις απολαμβάνεις, αλλά στο τέλος σου στερεύουν το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου! Οι μέρες ωστόσο φέρνουν και έντονη κοινωνικοποίηση με νέους ανθρώπους να μπαίνουν στη ζωή σου... μην πιστεύεις ωστόσο σε όλα όσα σου τάζουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή πηγαίνει με πιο σταθερούς βηματισμούς και αυτό σου προσφέρει ικανοποίηση ενώ αισθάνεσαι ότι κάποιες από τις βαθύτερες επιθυμίες σου τώρα είναι που εκπληρώνονται. Είναι η ιδανική εποχή για να δεις μία μεγάλη επιθυμία σου να γίνεται πραγματικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες εντάσεις στην δουλειά θα υπάρχουν αυτή την εβδομάδα γιατί μπορεί να περιμένεις πιο γρήγορα κάποιες εξελίξεις και η ανυπομονησία να σε κάνει να γίνεσαι λίγο παραπάνω υπερβολικός. Στα οικονομικά σου υπάρχουν οι ευκαιρίες για ένα έκτακτο έσοδο!

♎ Ζυγός

Γενικά

Οι συνθήκες της εβδομάδας είναι πιεστικές αγαπητέ μου Ζυγέ, ιδιαίτερα για υποθέσεις που αφορούν το σπίτι, τη οικογένεια , την πορεία των επαγγελματικών! Έχεις αρκετές ανησυχίες που δεν είναι και τόσο άσκοπες, σημαντικό όμως είναι να μπορέσεις με ψυχραιμία να δεις κάποιες καταστάσεις. Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Τοξότη, φέρνει την έμπνευση, την ιδέα, την πρόταση ή το ταξίδι που θα σου δώσει πολύ μεγάλη ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί η εβδομάδα να είναι σκληρή και πιεστική, ωστόσο για τα αισθηματικά μπορεί να χαρακτηριστεί ανανεωτική , με ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, αλλά και με περισσότερο κέφι και διάθεση για ανανέωση! Περνάς καλά στα ερωτικά σου όπου αποτελούν και την διέξοδο για να μπορέσεις να ισορροπήσεις από τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου προκύπτουν ανακατατάξεις που σε ζορίζουν και νιώθεις ότι απογοητεύεσαι από την στάση και συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων. Στα οικονομικά σου υπάρχουν κάποια έκτακτα έξοδα που σε πιέζουν σημαντικά.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Ξεκινά μία εβδομάδα που μπορείς να πάρεις σταθερές αποφάσεις για θέματα που αφορούν την αισθηματική σου ζωή και τα προσωπικά σου θέλω. Αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε ένα στάδιο ανταμοιβής και ότι κάποια πράγματα που επιθυμούσες να γίνουν εδώ και καιρό, έφτασε η ώρα να πραγματοποιηθούν. Από την άλλη πλευρά, η Πανσέληνος του μήνα σε κάνει υπερβολικό τόσο στην σπατάλη του χρήματος όσο και του συναισθήματος! Οι αντιθέσεις του Ερμή και του Άρη με τον Πλούτωνα θα σε κάνουν να λειτουργήσεις αρκετά πιο χειριστικά με το περιβάλλον σου και η στάση σου θα είναι αρκετά απότομη και επιβλητική. Χαλάρωσε τους ρυθμούς για να υπάρξουν ισχυρές αντιθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη διεγείρει τον ερωτισμό σου και σε κάνει να λειτουργείς αρκετά παθιασμένα και απελευθερωμένα στα αισθηματικά σου! Οι στιγμές που θα ζήσεις είναι έντονες, αρκεί να μην τα θέλεις όλα δικά σου καταστρέφοντας το ωραίο κλίμα που υπάρχει γύρω σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι διαφωνίες με άτομα που συνεργάζεσαι δεν θα λείπουν και η αιτία θα είναι ο πισώπλατος τρόπος συμπεριφορά τους, κάτι που δεν θα μπορείς εύκολα να δεχθείς! Στα οικονομικά αν και υπάρχει άνοδος, υπάρχουν και αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν ενώ εσύ φαίνεται ότι βάζεις πολύ πιο εύκολα αυτό το διάστημα το χέρι στην τσέπη!

♐ Τοξότης

Γενικά

Εβδομάδα με Πανσέληνο στο ζώδιο σου, μην φοβάσαι όμως Τοξότη μου έχεις να περάσει γενικά καλά, αφού θα είσαι όλο υπερβολές και διάθεση για τόλμη, ρίσκο, περιπέτεια! Σίγουρα πρέπει να συγκρατήσεις τον μεγάλο ενθουσιασμό σου και να μην παρασυρθείς από την επιπολαιότητα, τουλάχιστον όμως η διάθεση και ο ερωτισμός σου θα είναι στοιχεία ανεβασμένα. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν, ενώ υποθέσεις του παρελθόντος εξακολουθούν να είναι ένα αγκάθι στο λαιμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε αφήνει να αφεθείς σε μία σχέση, να απολαύσεις τη στιγμή, να ανοιχτείς προς το σύντροφό σου και να τολμήσεις αυτό που μπορεί κάποτε να φοβόσουν! Η εβδομάδα σε βοηθά να περάσεις καλά, σίγουρα όμως μπορεί να σε οδηγήσει και σε επιπόλαιες επιλογές που θα αντιληφθείς λίγο αργότερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου παρόλο που δεν έχεις φόβο, οι συνθήκες θα είναι πιεστικές, ενώ οι παγίδες που σου στήνουν είναι πολλές. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα και διατήρησε αποστάσεις ασφαλείας από ανθρώπους που δεν είναι φερέγγυοι! Στα οικονομικά η εβδομάδα είναι απαιτητική με εσένα να είναι απαραίτητο να περιστοιχίσεις και να προστατέψεις τα συμφέροντά σου!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Οι προκλήσεις συνεχίζονται όμως εσύ δεν το βάζεις κάτω αγαπητέ μου Αιγόκερε. Οι υποθέσεις που σε προβληματίζουν αφορούν τις σταθερές σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σου και οι αποκαλύψεις που γίνονται αυτές τις μέρες φέρνουν στο φως την επιφάνεια την αλήθεια, η οποία και σε βγάζει από την βολή σου! Στα επαγγελματικά σου ωστόσο μπορείς να κάνεις προοδευτικά βήματα, και η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να εξελίξεις ένα βήμα παραπέρα την εργασία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εκνευρισμός επικρατεί στον τομέα των σχέσεών σου και είναι φανερό ότι κάποιες καταστάσεις δεν σου αρέσουν, απομακρύνεσαι, αποστασιοποιείσαι θέλεις τον χώρο σου και τον χρόνο σου για να σκεφτείς κάποιες καταστάσεις! Προσπάθησε να αποφύγεις τα καβγαδάκια που εντέλει μπορεί να οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικοί ρυθμοί χαλαρώνουν, είναι πιο ήρεμοι, δεν παύει όμως να προβληματίζεσαι για την επαφή σου με κάποιους συνεργάτες, που δεν είναι απέναντί σου ακριβώς όπως θα περίμενες. Στα οικονομικά σου δεν υπάρχουν σπουδαίες εξελίξεις.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Μία κοινωνική εβδομάδα ξεκινά με τις παρέες σου να σε παροτρύνουν να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά. Παράλληλα κυνηγάς λίγο παραπάνω τους στόχους και τα προσωπικά σου σχέδια. Ζητήματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα, το πρόγραμμα αποτελούν ένα μεγάλο βαρίδιο που δεν σου επιτρέπει να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου! Η εβδομάδα ωστόσο είναι θετική για να μπορέσεις να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες που αφορούν είτε την εργασία είτε την φυσική σου κατάσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέρες γεμάτες ερωτική απόλαυση και ευκαιρίες για να το ρίξεις έξω και να αποφορτιστείς από το στρες που υπάρχει στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου! Στον ερωτικό τομέα μπορείς να αναμένεις πιο γενναιόδωρα να εξελίσσονται οι υποθέσεις σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εργάζεσαι σαν μηχάνημα αυτό το διάστημα και φορτώνεσαι στην πλάτη σου αρκετές ευθύνες, γιατί απλά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Η εργασία σου θα πάει καλά, έστω και αν κουραστείς παραπάνω απ ότι περίμενες. Στα οικονομικά σου υπάρχουν αστάθειες.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Το εξάγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται αυτή την εβδομάδα σε βοηθά να βάλεις γερές βάσεις σε σχέδια, προσδοκίες ή ακόμα και σε δραστηριότητες που αφορούν την επιχειρηματικότητα και που αποτελούν για σένα ένα όνειρο ζωής! Η Πανσέληνος στον Τοξότη σε κάνει να έχεις υψηλό όραμα για τη ζωή και το μέλλον, οι κινήσεις σου όμως θα πρέπει να είναι προσεχτικές και να μην βιάζεσαι να τα δώσεις όλα, χωρίς πρώτα να έχεις βεβαιωθεί για τους ανθρώπους που σε πλαισιώνουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή είναι έντονη δεν παύει όμως να τρυπώνει και η ζήλεια, αλλά και η ανάγκη από την πλευρά σου να πάρεις περισσότερη επιβεβαίωση! Μην αφήσεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες να σε πάνε πίσω, απόλαυσε το τώρα που φαίνεται μοναδικό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική εβδομάδα για να θέσεις στόχους και για να έχεις εξελίξεις που θα σου δώσουν μία μορφή ανταμοιβής. Δεν σε βλέπουν όλοι οι άνθρωποι στον επαγγελματικό σου χώρο με καλό μάτι – αυτό είναι κάτι που το ξέρεις – αυτό όμως δεν πρέπει να σου στέκεται εμπόδιο. Στα οικονομικά θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ