Quantcast

http://picasion.com/

Πιάστηκαν με ναρκωτικά σε κατάστημα στη Βέροια

Ο ιδιοκτήτης και άλλα 3 άτομα
Συνελήφθησαν το απόγευμα της Τρίτης 11 Ιουνίου 2019 στη Βέροια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 4 ημεδαποί ηλικίας 46, 43, 38 και 38 ετών, διότι σε αστυνομικές έρευνες εντοπίσθηκαν συνολικά στην κατοχή τους και σε κατάστημα
του 43χρονου, ποσότητες ηρωίνης βάρους 6,6 γραμμαρίων, μικροποσότητα κάνναβης, 7 ναρκωτικά δισκία και το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών. Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο 43χρονος και ο ένας 38χρονος, είχαν προμηθεύσει νωρίτερα τα άλλα δύο άτομα με μικροποσότητες ηρωίνης.

5 σχόλια:

  1. Πέστε μας σε πιο κατάστημα ήταν ; Που έγιναν αυτά ; Έχουμε παιδιά να τα προστατεύσουμε . Έστω προσδιορίστε κάπος το κατάστημα. Βοηθήστε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν μας λέτε πιο κατάστημα είναι; Πρέπει να γνωρίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενημερώστε τα παιδιά σας για το τι εστί ναρκωτικά. Τι θα γίνει δηλαδή άν μάθετε ποιο είναι το μαγαζί. Κανένας δεν ξεκίνησε τα ναρκωτικά από τα μαγαζιά. Ζείτε ακόμη στην εποχή που πίστευαν ότι τα ναρκωτικά τα ρίχνουν κρυφά σε πορτοκαλάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κλασικός βεροιωτης. Μισές ειδήσεις, σάλτσα στο φουλ, και ουσία μηδέν. Του έχω στείλει πολλές πληροφορίες που αφορούν προβλήματα που πρέπει να αναδειχθούν. Με έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Ότι πουλάει και όσο πιο πικάντικο γίνεται..... Μετά μιλάμε για ενημέρωση. Ξεφτίλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ