Quantcast

http://picasion.com/

Ήταν όλοι εκεί για τον Γρηγόρη...

Την αγάπη τους και την συμπαράσταση τους στο πρόσωπο του Γρηγόρη Τρούπκου και των οικείων του έδειξε ο κόσμος της Ημαθίας στον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ Παλαιμάχων Νάουσας - Βέροιας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 29/6
στο γήπεδο της Νάουσας. Τον αγώνα διοργάνωσε ο δήμος Νάουσας, σε συνεργασία με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Νάουσας, με σκοπό την ενίσχυση του αγώνα που δίνει ο πρώην ποδοσφαιριστή της Βέροιας, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο πριν από 4 μήνες.
Οι φίλοι και συμπαίκτες του Γρηγόρη Τρούπκου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προσφέροντας πλούσιο θέαμα στον κόσμο που, που έδωσε βροντερό παρών στις κερκίδες του γηπέδου. Θεαματικές ενέργειες, εντυπωσιακά σουτ και υπέροχα τέρματα έδωσαν για την ιστορία την νίκη στην ομάδα της Νάουσας με 9-6.

Τα γκολ
1-0 Μιχαηλίδης, 2-0 Μιχαηλίδης, 2-1 Τρούπκος Θ, 3-1 Σαπάνης Η, 3-2 Τρούπκος Θ, 3-3 Σολάκης, 4-3 Μιχαηλίδης, 5-3 Μιχαηλίδης, 5-4 Τρούπκος Θ, 5-5 Τρούπκος Θ, 6-5 Σαπάνης Η, 6-6 Σολάκης, 7-6 Μιχαηλίδης, 8-6 Κυζερίδης, 9-6 Κυζερίδης
Σύνθεση
ΒΕΡΟΙΑ (Γιώργος Χατζάρας): Δελλιος, Ματζιαρίδης, Μελετίδης, Νατσούρας, Μίλης, Παπανώτας, Παπατζίκος, Υφαντίδης, Καστανιώτης, Τρούπκος, Σολάκης.

Αγωνίστηκαν και οι Ελευθεριάδης, Βεζυργιανόπουλος, Τσιούχας, Στεργιόπουλος, Κατσαβός, Λύχνας, Αθανασιάδης, Χωλόπουλος, Παπαστέργιος, Παπαδόπουλος Στ., Παπαδόπουλος Θ., Κολεσίδης, Κεσίδης.


ΝΑΟΥΣΑ (Σ. Ιακωβίδης - Μ. Αλεξιάδης): Μίρτσος, Κουρογεωργάκης Β., Χατζηδάκης, Φασίδης, Παυλόπουλος, Μάρκος, Κουρογεωργάκης Γ., Αλεξιάδης, Αργυρίου, Μιχαηλίδης Ο., Κυζερίδης, Υφαντίδης Ν.,

Έπαιξαν ακόμη οι Βουρδογιάννης, Σαπάνης Μ., Σαπάνης Η., Γρηγορίου, Θεοδωρίδης, Καραλιόπουλος, Κασαπίδης, Κουμάγκας, Βύζας, Αναστασίου, Πετρακίδης, Χ'Ιωαννιδης, Μπασιάκος, Παπατάνος, Βοτάρης, Παπαπέσιος, Φωτιάδης, Τσομπανόπουλος. 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το inaoussa.gr (και το πλήρες φωτορεπορτάζ του αγώνα εδώ και εδώ):









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ