Quantcast

http://picasion.com/

Στο Νοσοκομείο και στο Τελωνείο Βέροιας ο υπ. βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας

Το Νοσοκομείο Βέροιας επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, καθώς και με πολίτες και ασθενείς. Την ίδια μέρα, επισκέφθηκε το Τελωνείο Βέροιας, όπου συζήτησε με τους
τελωνειακούς υπάλληλους για τον σημαντικό τομέα των εξαγωγών των προϊόντων της Ημαθίας, αγροτικών και μη. Σχολιάζοντας σχετικά ο κ. Μπαρτζώκας ανέφερε:

«Επισκέφθηκα το Νοσοκομείο Βέροιας και είχα την ευκαιρία να συζητήσω με το προσωπικό και ασθενείς. Το δημόσιο αγαθό της Υγείας είναι αναφαίρετο δικαίωμα στον καθένα. Μαζί με τις υποδομές, ιδιαίτερη μέριμνα θα δοθεί και στο έμψυχο δυναμικό, το οποίο πολλές φορές υπερβάλλει εαυτόν για να επιτελέσει το λειτούργημά του. Θα είμαστε εκεί, δίπλα στους ασθενείς που απολαμβάνουν τις υπηρεσίες, αλλά και στο προσωπικό που χρόνια τώρα παλεύει με ελάχιστα μέσα. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα δούμε να ολοκληρώνεται η επέκταση, έργο που υλοποιεί η Περιφέρεια, και το στοίχημα θα είναι να στελεχωθεί καταλλήλως, ώστε να αποτελέσει νοσοκομείο – πρότυπο.

Ιδιαίτερη βαρύτητα όμως θα πρέπει να δοθεί και έναν άλλο δημόσιο φορέα, το Τελωνείο της Βέροιας, το οποίο επίσης επισκέφθηκα. Για χρόνια γίναμε μάρτυρες των προσπαθειών για να μετακομίσει στην αγορά της Κουλούρας ώστε να μην βρεθεί ποτέ κανείς να πει πως είναι κοστοβόρο και πρέπει να καταργηθεί ή να συγχωνευθεί. Άμεσα, από τους πρώτους μήνες κιόλας, η ιστορία θα ξεκολλήσει και με την βοήθεια των επιχειρηματιών που επέλεξαν να βάλουν «πλάτη, θα έχουμε μέσα σε λίγους μήνες έναν νέο χώρο – στολίδι».








1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ