Quantcast

http://picasion.com/

Με Νάσο Ηλιόπουλο η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βέροια

Την κεντρική προεκλογική του εκδήλωση ενόψει των Εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου 29/6 ο ΣΤΡΙΖΑ Ημαθίας, μπροστά στο εκλογικό κέντρο του κόμματος στην οδό Εληάς. Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο πρώην Υφυπουργός Εργασίας, υποψήφιος
Δήμαρχος Αθηναίων και  υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος. Την εκδήλωση προλόγισε ο υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Επικρατείας με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Καλδάρας.
Ιστορικές χαρακτήρισε τις εκλογές της 7ης Ιουλίου ο Νάσος Ηλιόπουλος, γιατί όπως είπε, «σχεδόν μετά από 10 χρόνια οι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να είναι αφέντες στο σπίτι τους». Αναφέρθηκε στο έργο και τις παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ κατά την περίοδο της διακυβέρνησής του στην Υγεία, την Εργασία, την Παιδεία, το ασφαλιστικό σύστημα, την οικογένεια, ενώ στάθηκε στα βασικά σημεία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη μέρα, λέγοντας παράλληλα πως η επόμενη μέρα με τον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ασφάλεια, όχι μέτρα λιτότητας, καλύτερα σχολεία, νοσοκομεία και περισσότερες δουλειές.
«Οι 500.000 θέσεις ποιοτικής εργασίας είναι ένας συντηρητικός στόχος για την επόμενη τετραετία», είπε χαρακτηριστικά. «Θα θέλαμε να είχαμε κάνει περισσότερα αλλά είμαστε σε διαφορετική και σωστή κατεύθυνση. Πρέπει να οπλιστούμε με αποφασιστικότητα. Η διαφορά μπορεί να καλυφθεί και πρέπει να το πιστέψουμε. Η ΝΔ δεν έχει αυτοπεποίθηση στα επιχειρήματα και το πρόγραμμά της, γιαυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης κρύβεται από την πολιτική αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα. Να σπάσουμε το φόβο και να μην επιστρέψουμε στα χρόνια της λιτότητας», είπε κλείνοντας και ευχήθηκε καλό αγώνα.

Στο τέλος της ομιλίας, ο Νάσος Ηλιόπουλος κάλεσε στο βήμα και παρουσίασε τους έξι υποψηφίους βουλευτές Ημαθίας με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Δείτε φωτογραφίες:










































17 σχόλια:

  1. Το αδιαχώρητο εγινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Lipiro na wlepis olous wolemenous na stekontai prosoxi se ena kaimeno pedaki k na kitane sana milai o obama.o theos na katewene oli feugatoi tha itàn.xronia polla ston megalitero ellina apostolo paulo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φήμες ότι αποκλείστηκε το ιστορικό κέντρο της Βέροιας για τους τουρίστες και τα εμπορικά μαγαζιά ,από την μαζική συμμετοχή των Μακεδόνων όλου του νομου που ήρθαν στην Βέροια με κάθε μέσο ,για να συμμετάσχουν στην κεντρική προεκλογική ομιλία του κυβερνώντος κόμματος ,διαψεύστηκαν από την Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας ως υπερβολικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έγκλημα (Πρέσπες) και τιμωρία (32 άτομα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...Κατά γενική ομολογία όλων ήταν μία αποτυχημένη συγκέντρωση που εξέπεμπε το μήνυμα και το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών που θα είναι η ολέθρια ήττα του ΣΥΡΙΖΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πω πω τι βούρτσα ερχεται...20 άτομα ήσασταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για γελια και για κλαματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...κοσμοσυρροή βλέπω...το αδιαχώρητο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. .....χαμός..... δεν μπορούσαμε να βρούμε χώρο να κάτσουμε χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μουσικές καρέκλες με ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ξακουστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στην πρωτοχρονιάτικη πίττα του Σύριζα πιο πολύ κόσμο είχε. Τον λόγο πλέον τον έχουν οι Μακεδόνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. απο 8 Ιουλη σας βλεπω στον ΟΑΕΔ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς όχι. Οι περισσότεροι από αυτούς κάπου τακτοποιήθηκαν.

      Διαγραφή
  13. Πείτε μας πόσα σας δίνουν όλοι εσείς που περιμένετε να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ !!!! Είναι πολλά τα λεφτά τα μαύρα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα!!! Τα τρολακια του (τ)ΣΥΡΙΖΑ έχουν πολύ πολύ πλάκα!

      Διαγραφή
  14. Έρχεται πανωλεθρία. 40 νοματαίοι όλοι κι όλοι, που ανάθεμα αν και οι ίδιοι ψηφίσουν Σύριζα.
    Η Μακεδονία στέκει περήφανη απέναντι στους κομιτατζήδες.

    ΥΓ ο ασπρομάλλης ανέβηκε στο βήμα? Και αν ναι μίλησε Ελληνικά ή σλαβικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ότι ο Καραμανλής ο ίδιος πούλησε την Μακεδονία αυτό για τα μέσα είναι Παρασκευή !!!!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ