Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με το Μουσικό Σχολείο άνοιξε η αυλαία της Εύηχης Πόλης

Συνεχίζουμε αύριο με DUO AURA στη Μπαρμπούτα και Μάλαμα στην Εληά!
Στο πάρκο των Αγίων Αναργύρων, με τη συναυλία του Συνόλου Παραδοσιακής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Βέροιας, άνοιξε η αυλαία το Φεστιβάλ «Βέροια, Εύηχη Πόλη», που διοργανώνει η ΚΕΠΑ για 11η
συνεχόμενη χρονιά. Στη συναυλία με τίτλο «Άσπρα μου πουλιά, μαύρα μου χελιδόνια», ακούστηκαν τραγούδια της ελληνικής παράδοσης, κυρίως όσα είχαν στη θεματολογία τους αναφορές σε πτηνά. Το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής συνόδευε η χορωδία του Μουσικού Σχολείου. Την προετοιμασία ορχήστρας ανέλαβε ο Μπαλιάκας Γιάννης, ενώ την προετοιμασία της χορωδίας και τη διεύθυνση ανέλαβε ο Κουτσιμανής Ιορδάνης.
Το Φεστιβάλ συνεχίζεται αύριο το απόγευμα, με συναυλία των DUO AURA στις 20:30 στην παλιά Εβραϊκή συνοικία και τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στις 21:30 στην πλατεία Ελιάς, με τη σκηνή για τη μια από τις μεγάλες συναυλίες της Εύηχης Πόλης, να έχει ήδη στηθεί. Υπενθυμίζουμε ότι όλες οι εκδηλώσεις είναι ελεύθερες για το κοινό. Δείτε φωτογραφίες:


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ